Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van mostanában ez a...

Miért van mostanában ez a fene nagy gyüllölet, a szegények irányában?

Figyelt kérdés

Hosszú hetek óta olvasgatom itt a gyk-en a kérdéseket-válaszokat.Egyszerűen nem értek embereket(tisztelet a kivételnek)olyan mérhetetlen rosszindulattal vannak a szegényebbek irányában,hogy az már néhol felháboritó.

-Ha valaki munka nélküli-miért nem húz el a pi@ába dolgozni?-a válasz

-Ha Nem tudja fizetni a hitelét,mert nincs 30e helyett 60e forintja-mindenféle szemét élősködőnek van lehordva.

-Ha egyedül álló szülő,aki egy kicsit magasabb gyerektartást kap-rögtön ingyenélő,miért a gyereken élősködik?

-Ha a 12 éves kislány panaszosan irja,hogy kifogják őket lakoltatni,éheznek szinte, és a nagymama milliomos létére nem segit, a válasz- menj el te dolgozni,miért adjon a nagyi?

-Ha valaki jogosan panaszkodik,hogy a gyerekének a gyógyszere 2-3ezer forint,ezzel szemben a hajléktalanok ingyen kapják,a válasz-irigyled a szerencsétlenektől,a te gyereked mennyivel különb?

Borzasztó ezt olvasni,hogy ennyire gonoszak az emberek,a tehetősebbek meg aztán mégjobban.

2011. ápr. 15. 01:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

10:46

"Tévedsz,életemben soha nem politizáltam"

Ha annyira apolitikus lennél, talán nem szóról szóra vennéd át az MSZP sajtótájékoztatóinak dumáit. A tehetősözéseddel rég lebuktál, ezt már úgysem tudod kimagyarázni.

2011. ápr. 16. 23:55
 22/29 anonim ***** válasza:
én sem értem,miért kell mindenkire ráfogni a politizálást, én is utlraliberális vagyok pl, de mindenféle politikai színezet nélkül! szal én magát az ideológiát vallom, nem keverem politikával, és azt se értem, miért kell annak szükségszerűen ballibnek lenni, aki liberális felfogású, miért ne lehetne jobbos vagy semleges ??? szal borzalom na
2011. ápr. 17. 07:18
 23/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:54

"Pl. te melyik hiányosságodat próbálod fórumozással kompenzálni?"

És te? Hisz itt vagy te is.

2011. ápr. 17. 07:44
 24/29 A kérdező kommentje:

23.55 53%-os

-Neked valami baj lehet a fejeddel,vagy MSZP fóbiád van.

Csak egy dolgot árulj el,hogy jön a kérdéshez az MSZP???-fogadjunk te sem tudod!

Szerintem keress fel egy phsziológust és kezeltesd magad!!!

2011. ápr. 17. 12:12
 25/29 anonim ***** válasza:

12:12

"hogy jön a kérdéshez az MSZP???"

Úgy, hogy az MSZP uszít úgy a nem-rászorulók és nem-szegények ellen, mint te.

[link]

Tessék, olvass egy kis tehetősözést.

2011. ápr. 17. 15:38
 26/29 A kérdező kommentje:

53%-os 15.38-as

-Te tényleg beteg lehetsz a fejeddel,és ezáltal sem tudtad a kérdést értelem szerűen felfogni...

-De viszont annyit megtudhattunk,hogy vérbeli Fideszes lehetsz,és valószinűleg tetszik ez ami az országban folyik.Annak ellenére,hogy le@arom a politikát,én is felvagyok háborodva amit emberekkel művelnek,és fognak még.De mégegyszer hangsúllyozom neked, nem érdekel,hogy éppen ki van a miniszteri székben,mert jobb nem lesz,de ettől függetlenűl a Gyurcsányra nem volt ennyi panasz az "uralkodása" első idejében.Ugye ezt sikerült felfognod????

2011. ápr. 18. 01:51
 27/29 anonim ***** válasza:

01:51

"Te tényleg beteg lehetsz a fejeddel"

Kit győz meg a kétségbeesett személyeskedésed?

"vérbeli Fideszes lehetsz,és valószinűleg tetszik ez ami az országban folyik."

Részben tetszik. De nem vagyok vérbeli fideszes, mert szerintem ez a kormány lusta és teszetosza. Sokkal keményebb jobboldali politikát folytatnék a helyükben. A Fidesz mérsékelt, centrista párt, én jobboldali vagyok.

"mégegyszer hangsúllyozom neked, nem érdekel,hogy éppen ki van a miniszteri székben"

Ehhez képest MSZP-s dumákat nyomsz, fideszesnek nevezel és kijelented, hogy "beteg vagyok a fejemmel". De nyilván nem érdekel a politika :))))))))

"a Gyurcsányra nem volt ennyi panasz az "uralkodása" első idejében"

Biztosan nem vagy MSZP-s, dehogyis, csak Gyurcsányt mosdatod :))) A pártsemleges Gyurcsányt, ugye :))))

2011. ápr. 18. 03:09
 28/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:09

Én, ha tehetném agyonlőném Gyurcsányt, de a tényeket kár tagadni. A Fidesz szegényellenes. pont.

2011. ápr. 18. 09:42
 29/29 A kérdező kommentje:

53%-os 03.09-es

-Nem tudom honnan veszed,hogy én kétségbeesve szeretnék bárkit is meggyőzni(főleg téged)a politikai nézetemről(?)Egyenlőre a kérdésemet te ferditetted el politikai irányba,aminek a témához alapjáraton semmi köze sem volt.Igy nem igazán érthető a te kétségbeesett erőlködésed arról,hogy MSZP párti vagyok-e vagy sem.Ennyire szeretsz politizálni,miért nem egy politikai oldalon élezed a karmaidat?

2011. ápr. 18. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!