Miért van mostanában ez a fene nagy gyüllölet, a szegények irányában?
Hosszú hetek óta olvasgatom itt a gyk-en a kérdéseket-válaszokat.Egyszerűen nem értek embereket(tisztelet a kivételnek)olyan mérhetetlen rosszindulattal vannak a szegényebbek irányában,hogy az már néhol felháboritó.
-Ha valaki munka nélküli-miért nem húz el a pi@ába dolgozni?-a válasz
-Ha Nem tudja fizetni a hitelét,mert nincs 30e helyett 60e forintja-mindenféle szemét élősködőnek van lehordva.
-Ha egyedül álló szülő,aki egy kicsit magasabb gyerektartást kap-rögtön ingyenélő,miért a gyereken élősködik?
-Ha a 12 éves kislány panaszosan irja,hogy kifogják őket lakoltatni,éheznek szinte, és a nagymama milliomos létére nem segit, a válasz- menj el te dolgozni,miért adjon a nagyi?
-Ha valaki jogosan panaszkodik,hogy a gyerekének a gyógyszere 2-3ezer forint,ezzel szemben a hajléktalanok ingyen kapják,a válasz-irigyled a szerencsétlenektől,a te gyereked mennyivel különb?
Borzasztó ezt olvasni,hogy ennyire gonoszak az emberek,a tehetősebbek meg aztán mégjobban.
10:46
"Tévedsz,életemben soha nem politizáltam"
Ha annyira apolitikus lennél, talán nem szóról szóra vennéd át az MSZP sajtótájékoztatóinak dumáit. A tehetősözéseddel rég lebuktál, ezt már úgysem tudod kimagyarázni.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:54
"Pl. te melyik hiányosságodat próbálod fórumozással kompenzálni?"
És te? Hisz itt vagy te is.
23.55 53%-os
-Neked valami baj lehet a fejeddel,vagy MSZP fóbiád van.
Csak egy dolgot árulj el,hogy jön a kérdéshez az MSZP???-fogadjunk te sem tudod!
Szerintem keress fel egy phsziológust és kezeltesd magad!!!
12:12
"hogy jön a kérdéshez az MSZP???"
Úgy, hogy az MSZP uszít úgy a nem-rászorulók és nem-szegények ellen, mint te.
Tessék, olvass egy kis tehetősözést.
53%-os 15.38-as
-Te tényleg beteg lehetsz a fejeddel,és ezáltal sem tudtad a kérdést értelem szerűen felfogni...
-De viszont annyit megtudhattunk,hogy vérbeli Fideszes lehetsz,és valószinűleg tetszik ez ami az országban folyik.Annak ellenére,hogy le@arom a politikát,én is felvagyok háborodva amit emberekkel művelnek,és fognak még.De mégegyszer hangsúllyozom neked, nem érdekel,hogy éppen ki van a miniszteri székben,mert jobb nem lesz,de ettől függetlenűl a Gyurcsányra nem volt ennyi panasz az "uralkodása" első idejében.Ugye ezt sikerült felfognod????
01:51
"Te tényleg beteg lehetsz a fejeddel"
Kit győz meg a kétségbeesett személyeskedésed?
"vérbeli Fideszes lehetsz,és valószinűleg tetszik ez ami az országban folyik."
Részben tetszik. De nem vagyok vérbeli fideszes, mert szerintem ez a kormány lusta és teszetosza. Sokkal keményebb jobboldali politikát folytatnék a helyükben. A Fidesz mérsékelt, centrista párt, én jobboldali vagyok.
"mégegyszer hangsúllyozom neked, nem érdekel,hogy éppen ki van a miniszteri székben"
Ehhez képest MSZP-s dumákat nyomsz, fideszesnek nevezel és kijelented, hogy "beteg vagyok a fejemmel". De nyilván nem érdekel a politika :))))))))
"a Gyurcsányra nem volt ennyi panasz az "uralkodása" első idejében"
Biztosan nem vagy MSZP-s, dehogyis, csak Gyurcsányt mosdatod :))) A pártsemleges Gyurcsányt, ugye :))))
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:09
Én, ha tehetném agyonlőném Gyurcsányt, de a tényeket kár tagadni. A Fidesz szegényellenes. pont.
53%-os 03.09-es
-Nem tudom honnan veszed,hogy én kétségbeesve szeretnék bárkit is meggyőzni(főleg téged)a politikai nézetemről(?)Egyenlőre a kérdésemet te ferditetted el politikai irányba,aminek a témához alapjáraton semmi köze sem volt.Igy nem igazán érthető a te kétségbeesett erőlködésed arról,hogy MSZP párti vagyok-e vagy sem.Ennyire szeretsz politizálni,miért nem egy politikai oldalon élezed a karmaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!