Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a börtön miért...

Magyarországon a börtön miért Hawaii?

Figyelt kérdés

Hajléktalanok is inkább a börtönt választják, cigányok közt is menő börtönviseltnek lenni. TV, fűtés, könyvtár, sztem számítógép is.

Mi akadályoz meg minket abban, hogy olyan börtöneink legyenek, mint Bolíviában? Ahol alapból nem kapsz ingyen kaját, mindenért fizetni kell, és nem biztos hogy megéred az estét élve. Fűtés sztem alapból nincs. Sokkal elrettentőbb ereje lenne, és a halálesetek is a férőhelyek számát növelné. Ez nálunk miért nem megy?

2011. ápr. 14. 11:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%
Most lehet, hogy ezért lepontoztok, de ha tudnám, hogy a tolvajnak ilyen brutális sorsa lesz, akkor inkább nem jelenteném a lopást, már csak a saját lelkiismeretem miatt sem. Főleg, ha az elkövető 16 éves.
2011. ápr. 14. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!