Mit szóltok hozzá, hogy a munkanélküli-járadék már csak 90 napig fog járni a szokásos 270 nap helyett?
Ordenáré egy baromság.
Olyan éhséglázadások lesznek hogy Ov világgászalad.
Hol lessz olyan ütemü munkahelyteremtés, ami kiegyenlit?
A holdon?
És ha megkérdik Ov-t, hogy hol a munkahely, ha már nincs munkanélküli S?
Tegnap 20:51
"..hogy lehet ezzel egyetérteni?"
Megmondom.
Fel kell tenni a szemellenzőt, és narancsködös forradalomtól eltompult aggyal akkor is a Vezírt éltetni, ha már rájöttünk, hogy orbitális szemfényvesztés történik.
Vannak itt ilyenek, jópáran, hogy neveket ne említsek.
De hát a demokáréban mindenki azt hisz amit akar...
20:51
Azt örömmel veszem tudomásul, hogy a te környezetedben bizonyára nem élnek vissza a táppénzzel! Nekem viszont számtalan "kollégám" van és volt akik szinte minden hónapba táppénzre mentek és mennek (me' fáj a derekam me' rosszul vagyok), pedig a vak is látta hogy az égvilágon semmi bajuk csak lebratyiztak a háziorvosukkal. Én még sokan csodálkoznak, hogy hova a rákf*szába tűnik el annyi pénz.
A közelgő éhséglázadást vizionálókat meg nem tudom a józan ízlés keretein belül kommentálni, költözzetek ki egy évre mondjuk Szomáliába és megtudjátok mi az hogy éhség, nélkülözés na meg a diktatúra!
Tegnapi másodiknak az elsőtől.
Nem csak egyes népcsoportok vannak bérpótlón, és akinek megszűnik most a munkaviszonya és 90 napon belül vmi csoda folytán nem tud elhelyezkedni az bérpótlóra kerül, v ellátás nélküli lesz, mint én is. Nálunk nem csak utcai közmunka van és komoly protekciók kellenek ahhoz is. Ezért vannak a lakcím manipulációk stb. Harc folyik a munkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!