Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a munkanélküli-járadék már csak 90 napig fog járni a szokásos 270 nap helyett?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 13. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Már elnézést kérek, de hogy lehet ezzel egyetérteni? 3 hónap munkanélküli ellátás? Hol van még ilyen a világon? Ez lényegében azt jelenti, hogy Magyarországon a munkanélküliség tetőpontján megszűnt a munkanélküli ellátás. Ez visszalépés a 19. századba, Marx korába! Hogy képzelik ezek ezt? Matolcsy úr azt mondta, azért kell ennyire lecsökkenteni, mert az emberek a munka helyett ezt választották. Ne tessék mondani! Pár hete meg a táppénzt csökkentették le felére azzal, hogy a Nagy Anna szóvivőasszony szerint állítólag sokan visszaéltek a táppénzzel is. Ez szemenszedett hazugság. Ma már annyira rettegnek az emberek a kirúgástól, hogy szórakozásból senki nem megy táppénzre. Aki megy megy, annál már komoly baj van (műtét, ilyesmi). Gátlástalanul hazudnak, miközben még meg is alázzák a dolgozókat.
2011. ápr. 13. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
ja-ja utsó ,nem mindegy hogyan tálalják a dolgot. Teljesen hülyének nézik az embert,
2011. ápr. 13. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Ordenáré egy baromság.

Olyan éhséglázadások lesznek hogy Ov világgászalad.

Hol lessz olyan ütemü munkahelyteremtés, ami kiegyenlit?

A holdon?

És ha megkérdik Ov-t, hogy hol a munkahely, ha már nincs munkanélküli S?

2011. ápr. 13. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon helyes.
2011. ápr. 13. 21:20
 15/17 doboszoli ***** válasza:
39%

Tegnap 20:51

"..hogy lehet ezzel egyetérteni?"

Megmondom.

Fel kell tenni a szemellenzőt, és narancsködös forradalomtól eltompult aggyal akkor is a Vezírt éltetni, ha már rájöttünk, hogy orbitális szemfényvesztés történik.

Vannak itt ilyenek, jópáran, hogy neveket ne említsek.

De hát a demokáréban mindenki azt hisz amit akar...

2011. ápr. 14. 05:04
 16/17 anonim ***** válasza:

20:51

Azt örömmel veszem tudomásul, hogy a te környezetedben bizonyára nem élnek vissza a táppénzzel! Nekem viszont számtalan "kollégám" van és volt akik szinte minden hónapba táppénzre mentek és mennek (me' fáj a derekam me' rosszul vagyok), pedig a vak is látta hogy az égvilágon semmi bajuk csak lebratyiztak a háziorvosukkal. Én még sokan csodálkoznak, hogy hova a rákf*szába tűnik el annyi pénz.

A közelgő éhséglázadást vizionálókat meg nem tudom a józan ízlés keretein belül kommentálni, költözzetek ki egy évre mondjuk Szomáliába és megtudjátok mi az hogy éhség, nélkülözés na meg a diktatúra!

2011. ápr. 14. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Tegnapi másodiknak az elsőtől.

Nem csak egyes népcsoportok vannak bérpótlón, és akinek megszűnik most a munkaviszonya és 90 napon belül vmi csoda folytán nem tud elhelyezkedni az bérpótlóra kerül, v ellátás nélküli lesz, mint én is. Nálunk nem csak utcai közmunka van és komoly protekciók kellenek ahhoz is. Ezért vannak a lakcím manipulációk stb. Harc folyik a munkáért.

2011. ápr. 14. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!