Hamarabb kerülnek bérpótlóra és az önkormányzatok nem győzik sem pénzzel, sem közmunkával. Sőt a 16 év tankötelezettséggel is ezt érik el.
2011. ápr. 13. 19:57
2/17 anonim válasza:
Elsőnek: az általad "idézett" népcsoport nem munkanélküli segélyt kap, hanem szociális segélyt. Ez inkább azt érinti hátrányosan, akinek most szűnik meg a munkahelye, az kap kevesebb ideig segélyt, nem?
2011. ápr. 13. 20:00
3/17 doboszoli válasza:
Semmit. Hiszen időarányosan szaporodnak a beígért munkahelyek. Vagy nem? (aminek a fele közmunka lesz, Matolcsy mester mai nyilatkozata szerint)
Semmi okunk elégedetlenkedni, pláne "hőbörögni".DDDD)
2011. ápr. 13. 20:01
4/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi, nem olvastam el a linket és úgy válaszoltam, így viszont lehet, hogy hülyeséget írtam.
2011. ápr. 13. 20:02
5/17 anonim válasza:
Nincs különösebb véleményem róla. Oké.
2011. ápr. 13. 20:15
6/17 anonim válasza:
Nem fog, már így van... akinek eddig se volt, most még annyi sincs... Nekünk viszik a házunkat.
2011. ápr. 13. 20:19
7/17 anonim válasza:
Június 30-án lejár a szerződésem, újabb állásra kilátásom sincs, ötvenen túliként. Ezzel legalább tudnak ütni rajtunk mégegyet. Mert kit érdekelne, ha lenne állás? Felénk az ötveneseket már rég leírták.
2011. ápr. 13. 20:22
8/17 anonim válasza:
Mit érdekli a "fentieket", hogy van-e munkája az embernek vagy nincs. Nekik az a lényeg, hogy minél kevesebb pénzt kelljen kifizetni.
Különben honnan tudnák, hogy 150ezer rokkant nyugdíjast fognak visszavezetni a munka világába? Ha a rokkantak felülvizsgálata valóban arról szólna, hogy megszüntessék a jogtalanul rokkantnak nyilvánított emberek rokkantságát, akkor nem tudnák előre megmióondani, hogy mennyi embertől fogják elvenni a nyugdíjat.De megmondták. Tehát kiszámolták, hogy nekik annyi pénzre van szükségük, hogy megmaradjon. És nekik ez számít.
2011. ápr. 13. 20:31
9/17 anonim válasza:
Egyetértek az intézkedéssel! Az állam teherbíró képessége véges.
2011. ápr. 13. 20:41
10/17 anonim válasza:
" visszavezetni a munka világába" meg bla-bla. Engem az idegesít, hogy úgy mondják, mintha kitalálták volna a tutit. Hogy elhiggyük, ez aztán klassz és lesz munka is a "munka világában"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!