Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Semjén miért akar védett...

Semjén miért akar védett állatokra vadászni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 11:47
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul nagyböjt van :/
2011. ápr. 13. 22:39
 22/30 anonim ***** válasza:
A példám pont az erkölcstelen vadászokról szólt, lehet hogy nem hallottál róluk annak idején a tévében. Akik a fajok egyensúlya végett lőnek ki állatokat, azokkal semmi bajom, bár én képtelen volnék rá. Csak az olyanokkal vannak problémáim, akik azért etetnek állatokat hogy majd szórakozásból kilőjék őket, vagy csak egyszerűen zsákmányszerzés céljából lövöldöznek, azokat ítélem el. És ezen nem segít az sem ha valaki megemeli a kalapját vagy átlépi az állatot. Ő ugyanis védtelen az emberi aljasságokkal szemben. Ha valaki lelő szórakozásból egy embert, és megemeli a kalapját, akkor minden meg van bocsájtva?
2011. ápr. 13. 22:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz a VADÁSZ, meg az aki szerez engedélyt a lövöldözésre, felmegy az erdőbe és kellemes italozás közben lelövöldöz pár állatot, aztán vigyorogva pózol, mert szerinte nagy teljesítmény elbújva fegyverrel megölni egy állatot, ami észre sem vette, de ha észre is vette volna, úgy sincs eszköze a védekezésre.
2011. ápr. 13. 23:02
 24/30 anonim ***** válasza:

Most eldönthetitek, hogy melyik állatnak a jobb. Annak amelyik egész életét egy ketrecben végigkuporogja (legyen az szárnyas, sertés vagy marha) majd a legvégén belevágják a kést a torkába és hagyják kivérezni vagy annak az állatnak, aki a szabadban él és mit sem sejtve egy halálos találat éri, ami optimális esetben azonnal kioltja az életét, szenvedés nélkül (vagy ha rosszabb a találat, akkor kötelező az állat szenvedésének megrövidítése). Szerintem a második állatbarátibb...

És akármilyen szemszögből nézzük a vadászok sokkal többet tesznek az állatvilágért, mint a nagy tájvédősök, akik ott feszítenek mindig, de egy szaros szotyit nem visz ki nekik. Faterral kihordunk nekik heti 1 zsák kukoricát, nyalósót és még vaditatót is csináltunk. Elhiszem, hogy nagy állatbarát vagy, de én sem jövök neked azzal, hogy "a növény is élőlény, ő is érez, csak nem olyan aranyosak, mint az állatok." :)

Styloo

2011. ápr. 14. 08:43
 25/30 anonim ***** válasza:
A növény nem érez, ebben nagyot tévedsz, nekem nem vadászok a rokonaim hanem két biológus testvérem van. Kicsit magasabb szint. És egy vegetáriánus nem tart rabságban állatokat, és nem is lövöldözi le őket. Ha pedig tudni akarod éves szinten közel egymilliót utalok át állatmenhelyek megsegítésére, már csak hogy képbe legyél szotyi témában. Azokkal az állattartókkal meg nem lehet mit kezdeni akik nyomorban tartják az állataikat, én legalábbis maximum lelövetni tudnám őket, de az nem lenne megoldás. Törvény általi visszatartó erő szükségeltetne hozzá. Az meg nagyon gyenge jelenleg.
2011. ápr. 14. 11:00
 26/30 anonim ***** válasza:

Még ha medvéket, vagy tigriseket, vagy szarvasokat akarna lődözni, azt valamilyen szinten meg tudnám érteni. Nem mintha odáig lennék a vadászatért, de azt valamilyen szinten fel lehet fogni a "férfiasság fitogtatásaként". (Elég aberrált dolog, ha valakinek ehhez ilyesmire van szüksége, de ez azért előfordulhat). Na de rigókkal, meg fürjekkel keménykedni... ez annyira degenerált színvonal!

Nyilván szeret védtelen élőlényeket gyilkolni. Alighanem az a típus, aki az utcán sétálva is direkt rátapos a bogarakra. A fidióták Darth Vadere.

2011. ápr. 14. 14:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Én a férfiasságot nem a medvék, tigrisek lelövésében látom. Ez még nagyobb emberi aljasság, inkább ne írtál volna semmit.
2011. ápr. 14. 14:35
 28/30 anonim ***** válasza:

Az erdei szalonka idáig is lőhető volt. Pár napos vadászati idénye volt, szürkületben repült. 15-30 percig volt esély arra, hogy meglássa az ember. Ezt az egészet megspékelte azzal, hogy iszonyú szögekben képes repülést változtatni. Nagyon nehezen lőhető. Egy vadász átlagosan 1-2-t tud elejteni élete során... Nem értem, hogy miért sorolták a többi közé.

Styloo

2011. ápr. 14. 15:54
 29/30 anonim ***** válasza:
Az egyetemeken sok mindent nem tanítanak, olvass kicsit utána nem tavaly óta foglalkoznak vele, hanem már hosszú évek óta, hogy a növények éreznek, sőt eszközeik vannak az egymásközti kommunikációra is.
2011. ápr. 14. 18:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Rendben. Innentől csak vizet fogyasztok. Vagy az is érez valamit? Várom a hozzászólásokat.
2011. ápr. 14. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!