Semjén miért akar védett állatokra vadászni?
Most eldönthetitek, hogy melyik állatnak a jobb. Annak amelyik egész életét egy ketrecben végigkuporogja (legyen az szárnyas, sertés vagy marha) majd a legvégén belevágják a kést a torkába és hagyják kivérezni vagy annak az állatnak, aki a szabadban él és mit sem sejtve egy halálos találat éri, ami optimális esetben azonnal kioltja az életét, szenvedés nélkül (vagy ha rosszabb a találat, akkor kötelező az állat szenvedésének megrövidítése). Szerintem a második állatbarátibb...
És akármilyen szemszögből nézzük a vadászok sokkal többet tesznek az állatvilágért, mint a nagy tájvédősök, akik ott feszítenek mindig, de egy szaros szotyit nem visz ki nekik. Faterral kihordunk nekik heti 1 zsák kukoricát, nyalósót és még vaditatót is csináltunk. Elhiszem, hogy nagy állatbarát vagy, de én sem jövök neked azzal, hogy "a növény is élőlény, ő is érez, csak nem olyan aranyosak, mint az állatok." :)
Styloo
Még ha medvéket, vagy tigriseket, vagy szarvasokat akarna lődözni, azt valamilyen szinten meg tudnám érteni. Nem mintha odáig lennék a vadászatért, de azt valamilyen szinten fel lehet fogni a "férfiasság fitogtatásaként". (Elég aberrált dolog, ha valakinek ehhez ilyesmire van szüksége, de ez azért előfordulhat). Na de rigókkal, meg fürjekkel keménykedni... ez annyira degenerált színvonal!
Nyilván szeret védtelen élőlényeket gyilkolni. Alighanem az a típus, aki az utcán sétálva is direkt rátapos a bogarakra. A fidióták Darth Vadere.
Az erdei szalonka idáig is lőhető volt. Pár napos vadászati idénye volt, szürkületben repült. 15-30 percig volt esély arra, hogy meglássa az ember. Ezt az egészet megspékelte azzal, hogy iszonyú szögekben képes repülést változtatni. Nagyon nehezen lőhető. Egy vadász átlagosan 1-2-t tud elejteni élete során... Nem értem, hogy miért sorolták a többi közé.
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!