Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Semjén miért akar védett...

Semjén miért akar védett állatokra vadászni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 11:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Mert a rohadt politikusa megteheti?
2011. ápr. 13. 12:04
 2/30 A kérdező kommentje:

Politikus. Aham. Ez még rendben volna, de KDNP!

Most törölve leszek?!

2011. ápr. 13. 12:05
 3/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennek fényében ez is elég érdekes:

[link]

2011. ápr. 13. 12:19
 4/30 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy az úri vadászat lehetőségén kívül Semjén még mennyire vette figyelembe az olasz vadászlobbi "noszogatását".
2011. ápr. 13. 12:25
 5/30 A kérdező kommentje:

Pápai noszogatást? :)

Félreértelmezte.

Aztmondja attól még nem halnának ki ezek a fajok Európában, ha itthon engedélyeznék. Ez megnyugatató. Tegyük kockára, legfeljebb nem jön be.

2011. ápr. 13. 12:34
 6/30 anonim ***** válasza:
91%
Mert Semjén egy bunkó. Ennek semmi köze sem a Fideszhez, sem a politikához. Én mindig is a vadászokat lövettem volna, mert nagyon nagy állat és természetbarát vagyok, emellett még vegetáriánus is. Külön tetszett amikor egymást lőtték fejbe mert csak mozgott valami a bokorban. Több ilyen kéne. Azt valamelyest elfogadom azért, hogy bizonyos állatok lelövése indokolt különböző okok miatt, de ezen védett fajok meggyilkolásáért minimum halálbüntetés járna. Ezen állatok közül több is kipusztulóban van, nemhogy túlszaporodnának. Én mint Fideszes Semjént meg Lázárt mindig is utáltam, nekik nem kellene benne lenniük ebben a kormányban. Akkor nem tudnák mindig felhívni magukra a figyelmet ha unatkoznak.
2011. ápr. 13. 12:39
 7/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egy KDNP-s ne vadásszon! Ez már nagyon afféle úri mulatság felé hajaz. Ha a vadállomány védelme a cél, vagy legalábbis azzal összhangban teszik MÁSOK, akkor még rendben van. De hogy egy KDNP-s ilyen határokat feszeget, az már sok!
2011. ápr. 13. 12:48
 8/30 anonim ***** válasza:
50%

"Külön tetszett amikor egymást lőtték fejbe mert csak mozgott valami a bokorban."

Nem ártana emberbaráttá is válnod,hogy nehogy elfelejtsd az értékrendet,bár ahogy írod még le vagy ragadva a növényevő dinoszauruszoknál,és ezért valahol megértem hogy kéjes örömet okoz a számodra ha két húsevő lelövi egymást.

Semjén lőne mindenre ami mozog az erdőn,mezőn csak hogy átélhesse a vadászat izgalmát.Szerencsére nem olyan befolyásos ember ő,mint amilyennek gondolja magát.

2011. ápr. 13. 12:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
A politikusokra kéne vadászengedélyt kiadni, nagy sikere lenne, hatalmas érdeklődéssel szerintem.
2011. ápr. 13. 12:55
 10/30 A kérdező kommentje:

:D

Ezzel teljesen elhitelteleníti az összes erkölcscsősz megszólalását a jövőben!

De a vadászat gondolom akkor is jól fog jövedelmezni.

2011. ápr. 13. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!