Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Semjén miért akar védett...

Semjén miért akar védett állatokra vadászni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 11:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
rohadjon meg ahol van,remélem egy sebzett vaddisznó a seggénél fogva ökleli fel ezt az álkeresztény idiótát
2011. ápr. 13. 13:02
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

"A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:52" Van bennem emberek felé barátság, csak az állatok felé több. Az meg hogy vegetáriánus vagyok nem hiszem hogy a te dolgod volna megítélni hogy jó vagy rossz.

2011. ápr. 13. 13:23
 13/30 anonim ***** válasza:
30%

Képzeld el, ha a nyulakat nem lövi senki, akkor túlszaporodnak és betegségben kezdenek elhullani, amíg egészséges egyedszám nem lesz. Fácánokat hiány esetén nevelnek. Édesapám is vadász. Egyszer kan-nak nézett egy vaddisznót és lelőte (3-4 évente szokott kilőni 1 disznót). Sajnos koca volt és benne 4 kismalac. Napokig alig bírt aludni olyan szarul esett neki. A vadászat nem a gyilkolászásról szól, csak az a hülye liberális vega fejedbe ez nem fér bele... Na megyek is és eszek egy jó FÜSTÖLT CSÜLKÖT :)

Styloo

2011. ápr. 13. 13:55
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
semjén nem nyulakat akar lőni te retardált hanem többek között védett madarakat
2011. ápr. 13. 14:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

mert ez is a XIX. századhoz kötne minket.

Ők egy XIX. századi értékeket képviselő párt.

2011. ápr. 13. 14:17
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"A vadászat nem a gyilkolászásról szól, csak az a hülye liberális vega fejedbe ez nem fér bele... Na megyek is és eszek egy jó FÜSTÖLT CSÜLKÖT :) "

A mai világban szerinted miről szól? Ma már elmész a boltba és veszel húst. Nem kell vadászni. ja és nem vagyok vegetáriánus se libertariánus. Megyek és eszem egy kis sült szalonnát!

2011. ápr. 13. 14:19
 17/30 anonim ***** válasza:
28%

Jó akkor egyed a bolti szalonnát és húst. Én eszem a házit és alkalomadtán egy jó fácán levest, sült nyulat és vaddisznó- vagy őzpörköltet. A védett madarak kilövését én is ellenzem, csak az kimaradt az előző kommentből... Csak a kedves retaldáltozó kedvéért...

Styloo

2011. ápr. 13. 14:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Styloo, a múltkor pont te védtél meg egy kérdésnél mint Fidesz párti gazdag vállalkozót hogy miért piszkálnak a többiek csak mert sikeres ember vagyok. Most meg minősíthetetlen hangnemben leordítod a fejem hülye állításokkal csak mert nem eszek húst meg nem vagyok oda a kocavadászokért. A normális vegetariánus étrend nem fehérjementes, és semmilyen hiányt nem okoz a szervezetben, de valószínűleg te erről semmit nem tudsz. Csalódtam benned egy nagyot. Én mint liberális.............A Fidesz mióta az? Attól hogy egy-két embert nem szívlelek közöttük az egy dolog.
2011. ápr. 13. 21:45
 19/30 anonim ***** válasza:
9%

"Én mindig is a vadászokat lövettem volna... Külön tetszett amikor egymást lőtték fejbe mert csak mozgott valami a bokorban. Több ilyen kéne."

Egy ilyen kijelentés után, már ne is haragudj, képtelen vagyok valakivel normális hangnemben beszélni, mert a családomban több vadász is van és az ilyen kijelentésekre nagyon érzékeny vagyok. Rengeteg laikus támadja őket (legtöbször valami panellakól, vegetáriánus, liberális. Azért soroltalak közéjük ezekszerint véletlenül), miközben bele sem lát a dolgokba, hogy mennyi takarmányt kihordanak és hogyan adják meg az elejtett vad iránti tiszteletet (pl.: leveszik a kalapjukat vagy fontos szabály, hogy tilos az elejtett vadat átlépni). Vannak görény, kapzsi és erkölcstelen vadászok, nem tagadom, de büszke vagyok arra, hogy rokonaim nem tartoznak közéjük.

Styloo

2011. ápr. 13. 22:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Ne ezen vesszetek már össze! A Semjén nem a legtisztességesebb vadászokat képviseli, ha valakinek, neki kellene leginkább már vegetáriánussá válnia.
2011. ápr. 13. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!