Semjén miért akar védett állatokra vadászni?
"A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:52" Van bennem emberek felé barátság, csak az állatok felé több. Az meg hogy vegetáriánus vagyok nem hiszem hogy a te dolgod volna megítélni hogy jó vagy rossz.
Képzeld el, ha a nyulakat nem lövi senki, akkor túlszaporodnak és betegségben kezdenek elhullani, amíg egészséges egyedszám nem lesz. Fácánokat hiány esetén nevelnek. Édesapám is vadász. Egyszer kan-nak nézett egy vaddisznót és lelőte (3-4 évente szokott kilőni 1 disznót). Sajnos koca volt és benne 4 kismalac. Napokig alig bírt aludni olyan szarul esett neki. A vadászat nem a gyilkolászásról szól, csak az a hülye liberális vega fejedbe ez nem fér bele... Na megyek is és eszek egy jó FÜSTÖLT CSÜLKÖT :)
Styloo
mert ez is a XIX. századhoz kötne minket.
Ők egy XIX. századi értékeket képviselő párt.
"A vadászat nem a gyilkolászásról szól, csak az a hülye liberális vega fejedbe ez nem fér bele... Na megyek is és eszek egy jó FÜSTÖLT CSÜLKÖT :) "
A mai világban szerinted miről szól? Ma már elmész a boltba és veszel húst. Nem kell vadászni. ja és nem vagyok vegetáriánus se libertariánus. Megyek és eszem egy kis sült szalonnát!
Jó akkor egyed a bolti szalonnát és húst. Én eszem a házit és alkalomadtán egy jó fácán levest, sült nyulat és vaddisznó- vagy őzpörköltet. A védett madarak kilövését én is ellenzem, csak az kimaradt az előző kommentből... Csak a kedves retaldáltozó kedvéért...
Styloo
"Én mindig is a vadászokat lövettem volna... Külön tetszett amikor egymást lőtték fejbe mert csak mozgott valami a bokorban. Több ilyen kéne."
Egy ilyen kijelentés után, már ne is haragudj, képtelen vagyok valakivel normális hangnemben beszélni, mert a családomban több vadász is van és az ilyen kijelentésekre nagyon érzékeny vagyok. Rengeteg laikus támadja őket (legtöbször valami panellakól, vegetáriánus, liberális. Azért soroltalak közéjük ezekszerint véletlenül), miközben bele sem lát a dolgokba, hogy mennyi takarmányt kihordanak és hogyan adják meg az elejtett vad iránti tiszteletet (pl.: leveszik a kalapjukat vagy fontos szabály, hogy tilos az elejtett vadat átlépni). Vannak görény, kapzsi és erkölcstelen vadászok, nem tagadom, de büszke vagyok arra, hogy rokonaim nem tartoznak közéjük.
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!