Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemény? "Példátlan vagyonnal...

Vélemény? "Példátlan vagyonnal gazdagodik a magyar állam"

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 11. 21:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon boldog lettem...
2011. ápr. 11. 22:31
 12/33 anonim ***** válasza:
85%

Számomra a Fidesz egyáltalán nem garancia.

A választási igéretükből idáig mit tartottak be?!

Pont az ellenketőzét csinálják, mint amit ellenzékből mondtak.

Nagyobb a közbiztonság? Nem!

Csökkentették az üzemanyagok jövedelemadóját? Nem! (pedig ellenzékből még mást ordibáltak)

Hány lakáshitelest mentettek meg? Senkit!

Elszabadultak az élelmiszerárak? Nagyon!

Betartották, a gépkocsibeszerzés stop-ot? Nem!

Megválasztották ezt a gerinc nélküli, bólogató, segnyaló, aláíróembert, köztársasági elnöknek! Köszönjük!

Megreformálták az adót, hogy az emberek 80%-a rosszabbul járt. Köszönjük!

...és lehetne folytatni.

A vagyont pedig azért zároltatták (szerintem), hogy 2 év múlva tudjanak majd kicsit osztogatni, a következő választások előtt. 1998-2002 között is így volt, csak akkor nem jött be.

2011. ápr. 11. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
Mint első válaszoló most már látom, hogy teljesen mindegy hogy azt írom e le hogy Fidesz párti vagyok, vagy azt hogy sikeres nagyvállalkozó ,akinek már most van annyi pénze hogy nem fog soha rászorulni a nyugdíjakra. Eddig mindig azt kaptam hogy minek irkál ide az aki nem szegény, most próbáltam másként reagálni és ugyanazt kaptam. Most már legalább tudom hogy mindegy melyik verziót használom, az eredmény ugyanaz.
2011. ápr. 11. 22:39
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 22:39-es!

Mivel te egy jól menő vállalkozó vagy, aki sohasem fog rászorulni a nyugdíjrendszerre (mint írtad), te FEL SEM TUDOD FOGNI, hogy itt miről van szó!

Akkor meg mi a fenéért dumálsz bele?

Pedro

2011. ápr. 11. 22:44
 15/33 anonim ***** válasza:
A hitellel eladósodtakért pedig többet tett ez a kormány mint bárki is eddig. Azt viszont senki ne várja már el hogy majd helyettük kifizetik a hitelt. Az a baj hogy sokan vagy már akkor túlvállalták magukat, vagy akkor vettek hitelt fel szándékosan, amikor láthatóan olyan jó volt az árfolyam, amit még a vak is látott volna hogy ez ilyen alacsony biztos nem sokáig marad. Vannak kivételek, de az nem a többség.
2011. ápr. 11. 22:45
 16/33 anonim ***** válasza:

Jólvan, lehet, hogy nagyvállakozó vagy és tele vagy aranytojást tojó tyúkokkal, de mi lesz a többi emberrel? Nem lehet mindenki a társadalmi ranglétra tetején. Ezt te sem gondolhatod komolyan. -.-'

Az a helyzet kedves jobboldaliak (én is annak vélem magam), hogy baloldal egyáltalán nem létezne, ha a kereszténység betöltötte volna a küldetést, amire elhivatott.

Baloldal csak annak köszönhetően létezik, hogy a keresztény gondolat (a kereszténység valljuk be, hogy jobboldali) nem teljesedett ki úgy, ahogy annak meg kellett volna történnie. Ennek az lenne a legfőbb lényege, hogy próbáljunk úgy viseltetni, mint Jézus.

Ő volt az a személy, akinek megvolt mindene az életben, amit csak megkívánt, de még így is megpróbált a legelesettebbek hóna alá nyúlni és felsegíteni őket. Ennyire tisztelte, becsülte, őket, hogy folyton csak rájuk gondolt, hogy magasabb szintre juttassa őket, hogy ők is elégedett, méltányos életet tudjanak élni.

Ez lenne a jobboldalon a kereszténység feladata és akkor garantálnám nektek, hogy nem létezne baloldal.

2011. ápr. 11. 22:49
 17/33 anonim ***** válasza:
Kedves Pedro, látod milyen igazam van? Csak mert én más véleményen vagyok, ezért ne is szóljak bele. Ha láttad az első válaszban még semmi ilyet nem írtam. Csak jött a szokásos lehurrogás, akkor meg miért ne írhatnám le amit gondolok? A mai társadalomnak valahogy semmi nem jó, el sem tudják képzelni hogy nekik is tenniük kellene valamit, nem csak a kormányban látni a messiást. Ha most kezdeném a pályát, újra megcsinálnám. A mai fiatalok többségében semmi ambíció nincs.
2011. ápr. 11. 22:51
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

22.39. Miért vagy abban olyan biztos,hogy nyugdíjas korodban sem szorulsz majd az állam pénzére?

A mostani sok pénzed NEM garancia arra,hogy életed végéig sok pénzed lesz!

Bármikor csődbe mehet a vállalkozásod,vagy az üzleti partnereidé: Érhet súlyos baleset,amiben nem halsz meg,de a vállalkozásod nem tudok irányítani. Lehetsz te vagy valamelyik családtagod súlyos beteg,és a gyógyírásra havonta költhetsz több százezret, vagy éppen államosíthatják a vállalkozásodat.

Erre már volt példa a történelemben.

Az életben semmire nincs biztosíték.

De ha megmarad is a vagyonod,most sok pénzed van, azért még nem kellene csukott szemmel járnod,és elhinned a Fidesz hazugságait.

2011. ápr. 11. 22:53
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
Az állam csak rosszat tett a devizahitelesekkel. Igaz,hogy egyenlőre nem árverezik a házukat,de a tartozás összege drasztikusan több,mint eredetileg.
2011. ápr. 11. 22:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem az állam, hanem a bank árverezi el a házat, mivel az ő tulajdonuk. És aki nem fizet, azzal nem tudnak mást tenni, max. fizetési könnyítést, esetleg futam idő kitolást tudnak adni.
2011. ápr. 11. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!