Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyire jó ötlet...

Szerintetek mennyire jó ötlet a KDNP részéről a boltok vasárnapi nyitva tartásának megszűntetése?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 16:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
77%
Ez aztán marha jó, aki még dolgozni is akar és tudna is, az már akkor se tud. Ráadásul aki hétfőtől szombatig dolgozik, a vasárnap az egyetlen szabad napja (pl. nekem), az mikor menjen el pl. ruhát vásárolni?
2011. ápr. 10. 17:40
 12/44 bumbi02 ***** válasza:
63%

hülyeség...és honnan szerzek cukrot vagy sót, ha az elfogy vasárnap? és kéne pl az ebédhez? teljesen hülyeség.. maximalizálva van ha jól tudom a munkatörvénykönyvben hogy hetente az ember hány órát dolgozhat maximum, az hogy a szabadnapja hova esik az szerintem meg mind1.

másrészt nagyon sok munkahely megszünne.. én például mindig vasárnap délelőtt vásárolok be. mert szombatokon nem érek rá. akkor én mi csináljak? vegyem meg a kenyeret még pénteken? hogy aztán vasárnap jó kis száraz kenyeret ehessek..

2011. ápr. 10. 17:46
 13/44 A kérdező kommentje:

Abszolút jó ötlet lenne, csak nem itt! Először az "egyéb" feltételeit kéne ennek megteremteni. Ez is egy hülye gumicsont, amit bedobtak...

Ne látástól mikulásig dogozzon, aki dolgozik, és mondjuk legyen elegendő munkahely minimum.

2011. ápr. 10. 17:47
 14/44 anonim ***** válasza:
82%
Ausztriában mindig is így működött és szerintem jó ötlet. Bár azért 1-2 helyet nyitva hagyhatnának, hogy mondjuk éhen ne haljon az ember, ha elfogyott otthon minden vagy hirtelen kellene vmi.
2011. ápr. 10. 18:01
 15/44 anonim ***** válasza:
49%
Egyrészről jó,h kibsz a tecsóval,másrészről rossz,hogy szivatja a dolgozó embereket,ugyanis az ostor rajtuk csattan!
2011. ápr. 10. 18:05
 16/44 anonim ***** válasza:
44%
Nem tartom jó ötletnek!
2011. ápr. 10. 18:07
 17/44 anonim ***** válasza:
38%

" az mikor menjen el pl. ruhát vásárolni?"

Szerdán.

2011. ápr. 10. 18:23
 18/44 anonim ***** válasza:
51%
..és ha az illető szerdán 18 óráig dolgozik?
2011. ápr. 10. 18:26
 19/44 anonim ***** válasza:
28%

"hülyeség...és honnan szerzek cukrot vagy sót, ha az elfogy vasárnap?"

Természetesen sehonnan. Ha annyira ostoba vagy, hogy nem tudsz mindent megvenni pénteken akkor majd megeszed cukor és só nélkül. Hidd el, hogy a negyedik vasárnap után rohamosan kezd majd megjönni az eszed.

2011. ápr. 10. 18:27
 20/44 anonim ***** válasza:
20%

"...és ha az illető szerdán 18 óráig dolgozik?"

Ha az illető szerdán 18óráig dolgozik akkor ne akarjon hetente új ruhát vásárolni. Ha a munkájához kell mert manöken akkor úgyis kap. Ha meg nem az érje be évente két szerdával arra meg úgyis kap szabadságot. Nemtom azé nekem valahogy nem kell hetente ruhát vennem.

2011. ápr. 10. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!