Mit kell ilyenkor mondani nekik? Hát, sok sikert!
2011. ápr. 9. 22:52
1/13 anonim válasza:
Aranyos:)Majd 50 évig tartott, és 20 éve megbukott ez a rendszer.
2/13 anonim válasza:
Költözzenek Kubába vagy Észak-Koreába és utána támogassák a kommunizmust!
3/13 anonim válasza:
Ráadásul a névválasztásuk is szörnyű. "Baloldali Front". Emiatt hiszik azt, hogy minden baloldali kommunista.
Én is baloldali vagyok, de az USA-beli Demokrata Párt és a svéd szociáldemokratizmus eszmeiségét követem, nem Leninéket.
5/13 anonim válasza:
Ez valami vicc? Olyant se hallottam még, hogy valaki Kubát és a Dél-Amerikai országokat nevezi példának Európában. Jó hogy nem mindjárt Kongót vagy Elefántcsontpartot.
6/13 anonim válasza:
Végignézegetve az oldalt egy az egyben a Jobbik jut eszembe. Antikommunista radikálisok? Persze.
7/13 anonim válasza:
"Ez valami vicc? Olyant se hallottam még, hogy valaki Kubát és a Dél-Amerikai országokat nevezi példának Európában. Jó hogy nem mindjárt Kongót vagy Elefántcsontpartot."
Hát ja, amikor az "eszmeiségünk" menüpontban szembe találkoztam egy Che Guevara portréval, nem tudtam sírjak vagy nevessek. XD
Ez Kuba, kérem szépen:
8/13 anonim válasza:
Ja és feltűnt nektek, hogy senki se írt a chat-ra. A kutyát nem érdekli ez az egész marhaság az oldal készítőjén meg 1-2 agyamenten kívül úgy tűnik XD
9/13 anonim válasza:
„Ez Kuba, kérem szépen:”
És akkor ez mi? Mert így összehasonlítva a kettő nem sokban hasonlít egymásra:
10/13 Dick Esmen válasza:
Kommunisták nincsenek is(sokan),nem is voltak vagy ha voltak is most Fideszesek vagy Jobbikosok.Mondjuk szerintem egy igazi kommunista nem támogat pártokat de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!