Hogy néz ki a "pártutálat-listátok"?
Az első helyezett legyen az, akit a legjobban utáltok (és sorrendben a többi). Nálam így fest:
1.MSZP
2.LMP
3.Fidesz
1. MSZP-FIDESZ-KDNP-JOBBIK
2. LMP
1. FIDESZ
2. MSZP
3. Jobbik
4. LMP
De egyikre se szavaznék. Nekem mindegyik színvonal alatti vagy egyébként is visszataszító.
1. Fidesz
2. Fidesz
3. Fidesz
4. Jobbik
5. MSZP
6. LMP
1 Fidesz-Kdnp Mszp Jobbik Szdsz Munkáspárt 8egyformán,de másért rühellem őket)
2 LMP (elmegy,de nagyon gagyi)
Zöld baloldalt csípem!!
A kisebb pártokra is kíváncsi vagy?
1.Fidesz,MSZP
2.LMP,SZDSZ,MDF
3.Jobbik
4.Centrum,Civil mozgalom,Munkáspárt.........n-edik kis párt.
De jól összegyűlt a zöld ballíb oldal!
Én nem utálom egyiket sem.
De mindegyiknek megmutatnám, hol van Záhony vagy Hegyeshalom, ahol egy fogkefével el lehet sétálni!
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32
Én meg megmutatnám neked a beépített helyesírás ellenőrző használatát!
Régi, már nem élő, bukott pártokat is lehet írni? Mert akkor:
1. SZDSZ
2. MSZP
3. MDF
4. LMP
5. Jobbik
A negyediktől lefelé már nem utálom őket, csak az elveikkel nem tudok azonosulni. Fidesz szavazó vagyok egyébként, amióta szavazójoggal rendelkezem, bár minden választás előtt mérlegre teszem őket. Eddig mindig átmentek.
Elsősorban a - jelenkori - Parlamentbe bejutott pártok "utálati-indexére" gondoltam, de minden válasznak örülök.
Még egy megjegyzés: az utálat szó itt nem a keresztényi szeretet ellentéte, senkit sem buzdítok rá, hogy gyűlölködjön, de a kérdés feltevésekor ez a kifejezés tűnt a leginkább kézenfekvőnek.
1. FIDESZ
2. MSZP
3. Jobbik
4. LMP
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!