Hogy néz ki a "pártutálat-listátok"?
Az első helyezett legyen az, akit a legjobban utáltok (és sorrendben a többi). Nálam így fest:
1.MSZP
2.LMP
3.Fidesz
Sverdans válasza:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32
Én meg megmutatnám neked a beépített helyesírás ellenőrző használatát!
Ki a F nak képzeled te magad, hogy csak úgy mutogathatsz?
Nem félsz hogy véletlen eltörik a kezed?
Próbáld már megérteni, ha nekem így jó, akkor válaszolj a kérdésre és ne magyartanároskojámán!
Majd ha valami szépirodalmi vagy nyelvészeti rovatban fírkálunk, te meg én, akkor azt mondom igazad van, de addig ne szólj be!
"Próbáld már megérteni, ha nekem így jó"
Ezt a reagálásodat valahol megértem, de azért mikor már alig lehet megérteni, amiket irkálsz, akkor bizony zavaró.
Hidd el, a többieknek sem öröm olvasni egy hibáktól hemzsegő véleményt. Azért pedig ne te legyél felháborodva, hogy belesz@rsz az írásod minőségébe!
(a vonal alatt már nem utálom)
1.Jobbik
2.Fidesz
3.Mdf
4.Lmp
5.Szdsz
6.Mszp
---------
7.Civil Mozgalom
8.Munkáspárt
9.Zöld baloldal
10.Két farkú kutya párt
1. SZDSZ (K.O.)
2. MSZP
3. MDF (K.O.)
4. LMP (rohamosan jönnek fel)
A Jobbiknak a szavazóival nem tudok azonosulni, a Fidesznek meg néhány alapelvével.
"Sverdans válasza:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32
Én meg megmutatnám neked a beépített helyesírás ellenőrző használatát!"
Hagyd őt! Nem jutott el a helyesírásig az iskolában. Most kemény munkával téglát pakol, és ez ma már építészet!
Én a Kérdező véleményén vagyok:
1.MSZP
2.LMP
3.FIDESZ
Jobbik szimpatizáns vagyok egyébként bár gondolom ez a válaszomból úgyis kiderült. :D (Ami nem azt jelenti persze, hogy mindennel egyetértek amit mondanak, de a nagy részével igen.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!