Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akar most mindenki...

Miért akar most mindenki lőfegyvert magának?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 15:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Az ide írogató fegyverfóbiások, akik azzal riogatnak, hogy majd kitör az anarchia, mindenki egymást fogja gyilkolni stb. az mondja már meg nekem, hogy Kovács Pista őrmester, akit csak a kék egyenruhája különböztet meg az átlagembertől, miért nem kattan be és kezd ámokfutásba? Vagy az hogy lehet szerintetek, hogy azokban az európai országokban, ahol tarthatsz fegyvert, nem gyilkolják egymást halomra az emberek?

A válasz egyszerű: aki nem alkalmas fegyvertartásra, azt ki lehet szűrni a pszichikai, alkalmassági teszteken, vizsgálatokon.

2011. ápr. 1. 18:11
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

A romló közbiztonság (2-7év) miatt, jogosnak tartom a magán-

tulajdon védelmére . Természetes a leendő törvények betartása mellett. Minél előbb engedélyezni kell!!!

A magánterület szent és sérthetetlen!!

2011. ápr. 1. 19:00
 23/29 anonim ***** válasza:
szerintem is az lenne a legjobb ha a saját területeden önvédelemből lelőhetnéd a támadót (pláne ha cigány származású) de a jelenlegi törvényeknek köszönhetően kb az a helyzet hogy betámadnak hozzád, te meg vagy megvárod hogy talán nem nyír ki, de kirabolják mindened, vagy megölöd/akadályozod amiért meg szinte biztos hogy lecsuknak téged, hiába akart a rothadék megölni téged.
2011. ápr. 1. 19:22
 24/29 anonim ***** válasza:

"Az ide írogató fegyverfóbiások, akik azzal riogatnak, hogy majd kitör az anarchia, mindenki egymást fogja gyilkolni stb. az mondja már meg nekem, hogy Kovács Pista őrmester, akit csak a kék egyenruhája különböztet meg az átlagembertől, miért nem kattan be és kezd ámokfutásba? "

Én speciel egy kriminálpszihológusnak a tanácsát,miszerint nem szabad jobban megkönnyíteni a fegyvertartáshoz szükséges engedély megszerzését, jobban megfogadnám,mint az itteni rambókét.

Nem anarchia lesz,ezt senki sem mondta,legalábbis én nem, de hogy több gyilkosság és öngyilkosság lesz az biztos.

2011. ápr. 1. 20:43
 25/29 doboszoli ***** válasza:
76%

Tekintsük már a fegyvert egy tökéletesre megalkotott gépnek, amit -mint minden gépet- lehet jóra, és rosszra használni.

El fog múlni a fóbiátok, vagy legalábbis a tünetek csökkennek.

2011. ápr. 1. 21:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Az alanyi jogon járó lőfegyver Magyarországon olyan, mint a fű legalizálása: egy kis csoport akarja nagyon, de soha nem fog megvalósulni. Nem is baj.
2011. ápr. 1. 21:53
 27/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:54

Mert elöbb utobb szerinted nem lenne csatatér ?

nemfogjuk sokáig türni őket.Itt polgárháború lesz ha így megy.

2011. ápr. 1. 22:49
 28/29 anonim ***** válasza:

"Én speciel egy kriminálpszihológusnak a tanácsát,miszerint nem szabad jobban megkönnyíteni a fegyvertartáshoz szükséges engedély megszerzését, jobban megfogadnám,mint az itteni rambókét.

Nem anarchia lesz,ezt senki sem mondta,legalábbis én nem, de hogy több gyilkosság és öngyilkosság lesz az biztos."

Azt kéne végre felfogni, hogy nem a fegyver öl, hanem az ember, aki használja, és aki ölni akar, annak ehhez nincs szüksége lőfegyverre. Most nézz szét a szobában, ahol vagy, és számold össze, hogy hány, az emberi élet kioltására alkalmas tárgy vesz téged körül.

2011. ápr. 2. 07:43
 29/29 anonim ***** válasza:

"Az alanyi jogon járó lőfegyver Magyarországon olyan, mint a fű legalizálása: egy kis csoport akarja nagyon, de soha nem fog megvalósulni. Nem is baj."

Senki sem akarja, hogy mindenkinek fegyvere lehessen. Csak annak lehessen fegyvere, aki pszichológiailag és egészségügyileg alkalmas rá, letett egy fegyverismereti és jogszabályismereti vizsgát. Természetesen a büntetlen előélet is alapfeltétel kell hogy legyen.

2011. ápr. 2. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!