Miért van az hogy sok elvileg "ős magyar" terméket" már nem is itt gyártanak, de még mindíg ott van rajta a tricolor?
Olyan temékek, győri édes, pöttyös rudi, kalocsai paprika, boci csoki, pick stb stb.
Ma hallottam a Tv ben, és elképedtem, a listán.
Miért nem lehet egyszerüen annyira megbüntetni egyrészt a név miatt, " hiszen nem magyar" másrészt sokszor a tartalom miatt " ami silány" hogy elmeenjen a kedvük?
Miért nem tesz semmit a fidesz, csak szavakban ezek ellen?
Mirőőől beszéltekk?
Ha vbalammi, nnem madzsar, akkor astat hogy lehet ellllátni madgzsar zsászlóval?
Piacgazdaság, az nem = azt csinálok annak a nevében amit akarok!
Vagy hogy dioxinos paprikával járatom le a magyart miközben semmi köze az országhoz.
Hallottatok már az isso rendszerről!
Pontosan az Eu az ami mindennek szeretné " persze hogy nem, csak szavakban" az eredetét figyelemmel kísérni.
Persze semmi nem számít, s szabály se jog, sem etika, ha az az Eu befolyásos nagy gazdaságait érinti.
Annyira unalmas már ez a helyesssssíííralkjosjdsi verseny.
Ha nem tudod elolvasni azt a szöveget amit írok, akkor az lehet hogy én, lehet hogy sokszor melléütök, de te nem tudsz olvasni.
Mint mondtam, bárki tévedhet, de nem ennyit!
"de te nem tudsz olvasni."
Hát, azt hiszem te már inkább direkt rájátszol erre.
Sverdans válasza:
Mint mondtam, bárki tévedhet, de nem ennyit!
"de te nem tudsz olvasni."
Hát, azt hiszem te már inkább direkt rájátszol erre.
Nem játszok és a világon semmit.
Egyszerüen sokszor dolgozom a gépen, miközben itt írogatok. Így aztán előfordúl sokszor, hogy gyorsan és ellenőrízetlen írok.
Milyen TV-ben mondták ezt?
A pöttyös túrórudit mióta nem Mátészalkán gyártják? A pick mikor költözött el Szegedről?
Mindenről lemaradok.
Nem is tudtam, hogy a pöttyös túrórudi csomagolásán magyar zászló van.
Ez valami parasztvakítás?
Ki terjeszti ezeket?
Valami linket mellékelhetnél már, ha ezt terjeszted!
Nincs link? Semmi infó?
Szóval te találtad csak ki az egészet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!