Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van baja nagyon sok...

Miért van baja nagyon sok embernek a 4-es metróval?

Figyelt kérdés

NEM nem véletlenül írtam ezt a kérdést a politikához, mert ez a kérdés közlekedés helyett már politika. 

ha elolvassátok a kommenteket akár olyan kérdésnél, hogy "Orbán Gyurcsány...?" vagy akár ott, hogy "milyen az élet az usá-ban?" mindenütt kitérnek a négyes metróra..olyan kérdéseknél is amihez semmi köze a metrónak.... 

pestnek mindenképp kell a metró és akkor egy vidéki, (mert főképp vidékiek ellenzik) minek alázzák a metrót?????? 

Ha tízszer annyiba kerülne akkor is kéne még legalább 4 metróvonal a meglévők mellett pesten!!!!!!

2011. márc. 28. 20:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
AZÉRT VAN BAJOM VELE MERT ÉRTELMETLEN!DRÁGA,STB...INKÁBB MUNKA HELYEKET TEREMTENÉNEK NEM METRÓKAT!!PFFF...-.-
2011. márc. 29. 00:44
 22/34 anonim ***** válasza:

Mert nem csak az olyan hülyék fizetik, mint te, hanem én is. Millió fontosabb dolog lenne ennél.

"HA TÍZSZER ANNYIBA KERÜLNE AKKOR IS KÉNE MÉG LEGALÁBB 4 METRÓVONAL A MEGLÉVŐK MELLETT PESTEN!!!!!!"

Nincs szüksége. Egyszerűen buszokkal is megoldható lenne., vagy ha villamossal. Az is olcsóbb lenne.

2011. márc. 29. 06:29
 23/34 anonim ***** válasza:
6%

"INKÁBB MUNKA HELYEKET TEREMTENÉNEK NEM METRÓKAT!"

Végülis a metrót nem kell megépíteni, és magától megy később, sőt azt még karbantartani sem kell, ugye?

2011. márc. 29. 06:59
 24/34 anonim ***** válasza:

"Végülis a metrót nem kell megépíteni, és magától megy később, sőt azt még karbantartani sem kell, ugye?"

Te is tudod és én is tudom, hogy nem a metróépítés, mint munkahelyteremtés ellen volt a válasza.

2011. márc. 29. 09:00
 25/34 anonim ***** válasza:

A négyes metró alagútja csak nyeli a pénzt. Töredékéből megoldható lenne a közlekedés, ha a felszínen sűrűbben járna a villamos, busz. Ha a metrónak ugyan olyan sűrűn lennének a megállói, mint a busznak, semmivel sem lehetne gyorsabban közlekedni vele, sőt még lassabb is lenne.

A Lágymányosi hídon még mindig nem megy át az egyes villamos, pedig ez tízenéve úgy volt kitalálva, kiépítve, csak ha átmenne rajta, nem lenne olyan dugó a városban és nem lehetne a metrót követelni.

A 4-6-os vonalán a Demszky kombínói annyiba kerültek, hogy abból lehetett volna venni annyi Mercédesz személyautót, hogy végigértek volna a teljes körúton.

Én személy szerint se a 4-es metrót se az autósztrádákat nem fogom használni, de az irtózatos árát sajnos nekem is fizetnem kell. És budapesti vagyok.

2011. márc. 29. 09:17
 26/34 anonim ***** válasza:

21:42:

A fával fűtést nem mondanám a fejletlenség jelének. Mi pl a gázról tértünk át a fára, mivel sokkal olcsóbb, és elég sokan ezt teszik a külvárosokban.

2011. márc. 29. 15:59
 27/34 anonim ***** válasza:

"Mi pl a gázról tértünk át a fára, mivel sokkal olcsóbb, és elég sokan ezt teszik a külvárosokban."

Normális esetben, ha az országban megfelelő jólét uralkodna, nem lenne olcsóbb fával tüzelni, mint gázzal.

2011. márc. 29. 17:23
 28/34 anonim ***** válasza:
17:23: Szerintem meg szimplán azért olcsóbb, mert Zalában ahol élek viszonylag sok az erdő, földgáz viszont nincs az országban, így értelemszerűen drágább.
2011. márc. 29. 18:49
 29/34 anonim ***** válasza:

"Aham, csak a büdöspesti véleményét kell komolyan venni."

Egy olyan témában, amiben csak a büdöspesti kompetens, igen.

2011. márc. 29. 20:31
 30/34 anonim ***** válasza:
20:31: Nem csak az ő adójukból megy a bohóckodás, egy ennyire pénzégető dolog, aminek a felét lelopják nem csak Bp. ügye.
2011. márc. 29. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!