Helyesnek találod ezt az idézetet?
Attól függ!
Ha engem " félcigó vagyok" összevernének egy telep mellett valahol " nem megyek da" 1-2 ó és 4-5-6 autóval már ott is lennék a barátaimmal, és se istent se embert.
Ugyanis én nem bízom az istenre hogy megfizessen érte, vagy a törvényre, hogy egy felfüggesztés legyen a hála a két törött bordámért.
Nem , de leirod e?
Amugy ha van ket gyereked es csak az egyiket viszed magadval at a hataron akkor:
Beleutik a pecsetet hogy Zoltan ''NEM BE'' peldaul
„A horthysta rendőrség a kommunisták kihallgatását azzal kezdte, hogy agyba-főbe verte őket és mi most kesztyűs kézzel bánunk az ellenséggel, ez teljességgel helytelen. A verés az Államvédelmi Hatóságnál szükséges eszköz, és élni kell vele…” (Rákosi Mátyás)
valójában így szól helyesen az idézet, úgyhogy szerintem itt az ideje elgondolkozni mit tartotok helyesnek
Ákos, értem, hogy mit akartál ebből kihozni.
De: a diktatúrák legfőbb közös pontja, hogy saját erőszakszervezetet tartanak fent, mely csak őket védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!