A kuruc komolyan azt hiszi, hogy van értelme "fősodratú médiáról" beszélni?
Hiszen a legolvasottabb jobboldali hírportál a neten, nem? :D
Meg hát ez még 2006-ban jó kis szlogen lett volna, de manapság... már eljutottunk oda, hogy a fiatalok jó része a kurucon szocializálódik, ami igen káros lehet az egész ország jövőjére nézve... na mindegy.
Vélemények?
"Vagy szerinted szabad idejében mindenki primitív dolgok iránt érdeklődik? Akkor eléggé el vagy tévedve."
Kár, hogy olyan dolgokat állítasz be axiómaként,amiket nem tudsz bizonyítani, csak feltételezni.
tegnap 17:48
Igaz is. A kurucinfónak Däniken, Coelho, Dan Brown és Müller Péter között van a helye. Repülő csészealjak, vízzel hajtott autók, gyógyító kristályok, angyalterápia, Bilderberg-csoport, Jézusnemvoltzsidó, A pénz mint adósság, örökmozgó, holocausttagadás, kitalált középkor, magyarok sumer származása, ezek a proli kultúra elemei.
18:40
"Kár, hogy olyan dolgokat állítasz be axiómaként,amiket nem tudsz bizonyítani, csak feltételezni."
Te állítod be axiómaként, hogy szabad idejében mindenki elhülyül és valóvilágot néz és kurucinfót olvas. Az a tézised, hogy függetlenül társadalmi háttértől, műveltségtől, értelmi képességektől, mindenki ugyanazt olvassa. Ezt az állítást nem bizonyítod. Utána igazi sverdansi logikával azt állítod, hogy én állítok fel "axiómákat". Nem lehetsz túl okos.
" Az a tézised, hogy függetlenül társadalmi háttértől, műveltségtől, értelmi képességektől, mindenki ugyanazt olvassa"
Ezt te állítottad, hogy én ezt állítom... na mindegy. Próbáltam felhívni valamikre a figyelmet, erre te jó Fideszes logikával telibesz@rod.
ma 23:13
Megpróbálsz érvelni, vagy marad a nyafi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!