Mit szóltok Wittnerhez nem olyan a kinézete, mint egy kápónak?
A kinézete nem olyan, de a lelke igen!
Ennyi idő után, ami eltelt, már ideje lenne befejezni a gyűlölködést, minden oldalról
Nem.
Wittner egy komoly traumán átesett nő, az alacsony műveltségéből és iskolázottságából adódóan sarkos világnézettel, és a zsigeri - hozzáteszem, az ő esetében indokolt - gyűlölet ül ki az arcára. Nem lenne baj, ha kapna valami kiemelt állami nyugdíjat, mert valóban dicséretes amit 56 alatt tett, de képviselőnek szerintem nem kéne lennie.
Olyan,mint egy kivénhedt K. Egy ostoba,műveletlen bunkó. Abból él,hogy 56-ban lőtt az oroszokra. Láttam vele egy riportot egyszer. Elmondta,hogy akkor volt először fegyver a kezében. Mi van,ha véletlenül egy forradalmárt lőtt le?
Remélem,majd ő is Horn sorsára jut!
:D
én csak annyit tennék hozzá, hogy "jöjjön be a ciklonvér"
"Nem, szerintem igenis jogos a belőle áradó gyűlölet azok iránt, akik eltiportak egy népet '56-ban."
- Talán lehet jogosnak nevezni a gyűlöletet, de az is biztos, hogy mindig értelmetlen. Az ilyen embereket mindig sajnálom, mert tudom, mennyit szenvedhetnek. Ráadásul bő 50 év után már enyhülnie kellen a gyűlöletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!