Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen a kinézete?

Szerintetek milyen a kinézete?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy kutyát. eddig fajtiszta mopszot szerettem volna, de azt mondják a keverék jobb és alig lehet megkülönböztetni a fajtisztától... egy srác ajánlott nekem egy boxer- mopsz keveréket? lakásban szeretném tartani. nem tudom melyikre hasonlítana jobban, a mopszra vagy a boxerre. én szeretném ha olyan kicsit maradna mint a mopsz .... képet nem is találok róla a googleban. milyen lehet egy ilyen keverék kiskutya kinézete?
2011. jan. 22. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenről nem hiszem, hogy találsz képet, minden keverék "egyedi" kinézettel rendelkezik. Nem lehet tudni, hogy kire miben fog hasonlítani.

Ha keveréket akarsz, ami jó, akkor menj el egy menhelyre, vagy fajtamentőkhöz, és hozz el egy egészséges kiskutyát.

Ha viszont fajtatisztát, akkor szánd rá az árát (100.000), és vedd tenyésztőtől. 10-15.000-ért szaporítótól nagy szerencséd lesz, ha egészségeset kapsz, főleg mopszot.

Nem tudom ki mondta, hogy jobb a keverék, és, hogy ezt, hogy értette, de szerintem besikerült egy alom neki, és most rád akarja sózni az egyik kutyáját. Csak akkor fajtatiszta egy kutya, ha van törzskönyve, amúgy csak fajtajellegű keverék.

2011. jan. 22. 15:41
 2/3 Ninna ♥ ***** válasza:
Az előzőek tudatában csak annyit mondanék még, hogy nem tudom, hogy ez a srác, aki ajánlotta neked a keverék kutyát, kér pénzt érte? Mert ha igen, egy fillért se adj egy keverékért. Vagy hozd el azt a kiskutyát ingyen, vagy menj be egy menhelyre, és hozz el egy mopszra hasonlító kiskutyát. Itt a fajtamentés, itt tudsz nézni kutyust: [link]
2011. jan. 22. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem rusnya
2011. jan. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!