Wittner Máriának miért ment el az esze?
Azt hiszi, hogy még mindig a Szovjetunió irányít minket.
Sztálini alkotmány? jóóóó van -.-
Hogy lehet ilyen töketlen az MSZP meg az LMP, hogy nincsenek ott?
Ezzel saját maguk a jobboldal kezébe adják az összes fegyvert. Legalább ellent mondhattak volna. Érvelhettek volna.
Ez a durcás kisgyerek hozzáállás szerintem szánalmas.
És veszélyes is!
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Ebben egyetértünk! De ez a sztálinista baromság...
A történelemből kifolyólag alakult így. A rendszerváltáskor kellet volna ezt megoldani.
De most könyörgöm, kapunk egy narancsos középkori alkotmányt!
Szamárság lenne elvárni az MSZP-től és az LMP-től, hogy belemenjen ebbe az alkotmányozási folyamatba, amikor semmi szükség nincs rájuk. Politikailag sokkal hasznosabb és kifizetődőbb számukra a távolmaradás, és a Fidesz "egypárti, diktatórikus" alkotmányától való elhatárolódás. Mit nyernének vele, ha a nevüket adnák hozzá?
Ugyanolyan életszerűtlen lenne viszont a Fidesztől is elvárni, hogy a 2/3-os, soha vissza nem térő felhatalmazás birtokában ne próbáljon meg egy saját maga által kidolgozott alkotmányt keresztülvinni.
Na, akkor okoska. Tényleg idéznéd azt a részt a régi alkotmányból ami szerinted sztálinista? Vagy amelyik része olyan nagyon rossz volt?
Az interneten fellelhető az alkotmány szövege. Olvasd el, és keresd ki a sztálinista részeket.
Én sajnos nem találtam meg. Segíts, és keresd meg, hátha én is olyan okos leszek mint te.
Na rajta!
"Ugyanolyan életszerűtlen lenne viszont a Fidesztől is elvárni, hogy a 2/3-os, soha vissza nem térő felhatalmazás birtokában ne próbáljon meg egy saját maga által kidolgozott alkotmányt keresztülvinni.
"
Elég szomorú, hogy ez az ő alkotmányozásuk és nem Magyarország alkotmányozása. Sokkal jobban járnak politikailag az MSZP-sek? Itt nem ez a lényeg, te is tudod! Ha valóban igazi baloldaliak lennének vagy csak megpróbálnának úgy tenni, akkor legalább részt vesznek a vitában. Ez nem jelenti azt, hogy meg is szavazzák. Én nem vagyok Jobbik szimpatizáns, de jelen pillanatban az ő lépésük a leglogikusabb.
Itt valamelyik barom azt hiszi,hogy Wittner múzeumi gazgató:Összekeveri azzal a kancsal nővel aki a terror házát vezeti.
Wittner meg még mindig csak 56'-ról beszél.Kell is ,de nem veszi észre,hogy a egy olyan párt tagja(Fidesz) amelyik leszarja 1956 eszméit.Közönséges megélhetési politikusok gyülekezete(lásd.Lázár)
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:08
1:Nem vagyok barom.
2:Nem hiszem,hanem hallottam.és nem most az hanem csak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!