Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Wittner Máriának miért ment...

Wittner Máriának miért ment el az esze?

Figyelt kérdés

Azt hiszi, hogy még mindig a Szovjetunió irányít minket.

Sztálini alkotmány? jóóóó van -.-

2011. márc. 23. 17:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Hogy lehet ilyen töketlen az MSZP meg az LMP, hogy nincsenek ott?

Ezzel saját maguk a jobboldal kezébe adják az összes fegyvert. Legalább ellent mondhattak volna. Érvelhettek volna.

Ez a durcás kisgyerek hozzáállás szerintem szánalmas.

És veszélyes is!

2011. márc. 23. 17:50
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
előbb olvass aztán okoskodj. ez az Alkotmány a 49es senki által meg nem választott "kormány" alkotmámya, amit rendszerváltáskor módosítottak, de akkor is kikötötték, hogy ideiglenes lesz.
2011. márc. 23. 17:59
 3/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00

Ebben egyetértünk! De ez a sztálinista baromság...

A történelemből kifolyólag alakult így. A rendszerváltáskor kellet volna ezt megoldani.

De most könyörgöm, kapunk egy narancsos középkori alkotmányt!

2011. márc. 23. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozz Wittner Máriával.Az a nő egy vicc,csak annyit tud felmutatni,hogy van egy zabi gyereke és takarító nő volt.Aztán hirtelen múzeum igazgató 8 osztállyal(!)mert ő 56-os "hős".Tiszta röhej és ilyenek szólnak bele a politikába,csak azért mert 56-ban megfogott egy pps-41-est és elkezdett lőni a Szovjetekre attól még nem lesz több.
2011. márc. 23. 18:13
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Szamárság lenne elvárni az MSZP-től és az LMP-től, hogy belemenjen ebbe az alkotmányozási folyamatba, amikor semmi szükség nincs rájuk. Politikailag sokkal hasznosabb és kifizetődőbb számukra a távolmaradás, és a Fidesz "egypárti, diktatórikus" alkotmányától való elhatárolódás. Mit nyernének vele, ha a nevüket adnák hozzá?

Ugyanolyan életszerűtlen lenne viszont a Fidesztől is elvárni, hogy a 2/3-os, soha vissza nem térő felhatalmazás birtokában ne próbáljon meg egy saját maga által kidolgozott alkotmányt keresztülvinni.

2011. márc. 23. 18:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Érveljél inkább! csak azért, mert az addigi alkotmányt módosították, az nem jelenti azt, hogy sztálinista. A sok "jogtudós" nem gondolta 89-ben, hogy az 1990-es választáson nem lesz konszenzus és inkább halogatják az új alkotmány elkészítését. Innen ered ez az egész sztálinista szöveg!
2011. márc. 23. 18:38
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Na, akkor okoska. Tényleg idéznéd azt a részt a régi alkotmányból ami szerinted sztálinista? Vagy amelyik része olyan nagyon rossz volt?

Az interneten fellelhető az alkotmány szövege. Olvasd el, és keresd ki a sztálinista részeket.

Én sajnos nem találtam meg. Segíts, és keresd meg, hátha én is olyan okos leszek mint te.

Na rajta!

2011. márc. 23. 18:39
 8/16 A kérdező kommentje:

"Ugyanolyan életszerűtlen lenne viszont a Fidesztől is elvárni, hogy a 2/3-os, soha vissza nem térő felhatalmazás birtokában ne próbáljon meg egy saját maga által kidolgozott alkotmányt keresztülvinni.

"

Elég szomorú, hogy ez az ő alkotmányozásuk és nem Magyarország alkotmányozása. Sokkal jobban járnak politikailag az MSZP-sek? Itt nem ez a lényeg, te is tudod! Ha valóban igazi baloldaliak lennének vagy csak megpróbálnának úgy tenni, akkor legalább részt vesznek a vitában. Ez nem jelenti azt, hogy meg is szavazzák. Én nem vagyok Jobbik szimpatizáns, de jelen pillanatban az ő lépésük a leglogikusabb.

2011. márc. 23. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Itt valamelyik barom azt hiszi,hogy Wittner múzeumi gazgató:Összekeveri azzal a kancsal nővel aki a terror házát vezeti.

Wittner meg még mindig csak 56'-ról beszél.Kell is ,de nem veszi észre,hogy a egy olyan párt tagja(Fidesz) amelyik leszarja 1956 eszméit.Közönséges megélhetési politikusok gyülekezete(lásd.Lázár)

2011. márc. 23. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:08

1:Nem vagyok barom.

2:Nem hiszem,hanem hallottam.és nem most az hanem csak volt.

2011. márc. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!