Mi a véleményed erről a Wittner Máriával kapcsolatos ellentmondásról?
Wittner Mária 1956-ban a kommunisták ellen harcolt, ennek ellenére leszavazza a parlamentben a kommunisták ellen irányuló javaslatokat:
Most akkor hogy is van ez?
56-ban a diktatúra ellen folyt a harc, nem a kommunisták ellen. A forradalom nagy személyiségei közül sok meggyőződéses kommunista volt. pl. Nagy Imre.
Ők kommunizmust akartak, csak nem olyat, mint Gerő és Rákosi.
Wittner Máriáról kár véleményt nyilvánítani.Az egész nő maga egy groteszk.
Nem a parlamentbe való,a gyűlölet beszél belőle,sőt még az is elképzelhető,hogy gyilkos is.
"sőt még az is elképzelhető,hogy gyilkos is."
Szerintem, ha lelőtt pár szovjet katonát szemtől szemben harcban, meg dobálta a Molotov-koktélt a tankokra, azt ne nevezzük gyilkosnak. Viszont tényleg elég érdekes, hogy egy 56-os halálraítéltként nem képes határozottabb lenni, akár még a Fidesszel is konfliktust vállalni.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:32
Én nem a szovjet katonákra gondoltam hanem azokra a civil magyarokra akikre rákiabálták,hogy ávós és minden kérdés nélkül felkötötték vagy lelőtték őket.
Egyébként még annyit Wittnerről,hogy örüljön,hogy még beszélhet és nincs kivégezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!