Szerintetek lenne rá esély hogy ki lépjünk az euból?
"nem vagyok nyelvtan huszár, de egyszerűen ez zavar, egyszerűen amikor valaki egy okosabb kérdést tesz fel ilyen szarvashibákkal, már azzal is aláássa az egészet."
Ez okosabb kérdés? Megfogalmazástól függetlenül teljesen tudatlan a kérdés kiírója is!
Mint kb. az egész FIDESZ-KDNP!
magyar paradicsom 2ezer kilója, spanyolnak 1200. nem leszek hazafi, mert a mélyen tisztelt miniszterelnök sz.rik a haza fiaira, és 3 diplomával nyelvtudással keresek nettó 130 ezret. És én még a középosztály alja vagyok. vagy az se.
Az EUnak egyetlen nagy előnye van ránk nézve, jogharmonizáció. Ha nem lenne uniós jog, már ágyunk se lenne, úgy kiszívna az állam mindent belőlünk.
Ki lépünk ?..... ha így folytatjuk ki zárnak... különben is nagyon szeretnek minket ....
a magyar tej meg hasonlók hogy nincs magyar termék ...
majd ha a magyar paraszt nem 200 ft adja a paradicsomot és képes költség hatékonyan termelni... nézd meg bejön spanyolból 99 ft ért ők megtudják termelni....?
„Amikor beléptünk az EUba 2004be nagy volt a para, hogy felmennek az élelmiszerárak. Hát lementek...”
Felénk nem ez történt. 2004 körül nem sokkal volt 120 Ft fölött egy liter tej, ma meg még szlovák tejet sem nagyon kapsz 200 alatt. Most a cukor árát nem is nagyon említeném, meg azt sem hogy hány ember munkáját sikerült megszüntetni.
Az ökölméretű spanyol paradicsomot meg egyétek nyugodtan, bajotok nem lesz tőle, csak nincs igazából paradicsom íze.
Azt tudjuk csinálni, mint az angolok. Belülről rothasztjuk az egészet. Hogy ezt milyen eszközzel lehet elérni, nem tudom, talán annyira kell felduzzasztani, hogy magától szétbomoljon.
Nem lesz örök életű az EU. Egyrészt eddig bármi, amibe beléptünk, megszűnt, másrészt semmi nem lesz, ami összetartsa. A két központja Strassbourg, ami kicsit német, kicsit francia, de igazából nem lehet tudni, melyik, a másik meg Brüsszel, Belgium fővárosa, egy olyan országé, ahol nem élnek belgák, mert nincs olyan, csak flamand meg vallon.
Egyébként meg miért is akarta az EU, hogy csatlakozzunk? Egy erős vetélytársat akartak a tagországok? Aligha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!