Mi van a 4-es metróval?
Figyelt kérdés
Olyan nagy a csönd... Vagy csak én nem hallok róla semmit? Tud valaki valamit?2011. márc. 22. 13:17
1/12 anonim válasza:
Nincs metró nem is lessz nincs pénz, Demszky akkora hiányt hagyott a város költségvetésben hogy senki sem tudja mikor fizetik vissza.
3/12 anonim válasza:
Semmi. Talán a jövő évezredre elkészül.
4/12 komasa válasza:
Szerintem 4-es szánkó lesz, mert csak azt hallani róla, hogy csúszik! :)
5/12 anonim válasza:
Tessék!!!Ezért senki nem balhézik azon a cimen,hogy"az én adómból...a mi pénzünkből...a mi közpénzünkből...mégis mi a fenét csináltak a metróra való hivatkozásokkal.De amikor arról volt szó,(elméletileg)hogy a bajba jutott hiteleseket,kisgyerekes családokat ezekből a pénzekből meg mentik,az emberek java része fel volt háborodva.Most mennyivel jobb,hogy a Demszki és társai zsebében van?Tudjátok mikor lesz itt metró?-soha a ku@va életbe.Esetleg ha még egyszer ennyit beszednek,újból neki látnak,mondom HA.Hát az én adómat inkább a családosoknak adtam volna,erről ennyit.
6/12 anonim válasza:
Már Japánnál járunk, a lemezen nehéz volt átfúrni, Béla egy kicsit letért a nyomvonalról, és egyből leadta a TV.
Egy 4-es metró munkás.
7/12 anonim válasza:
Véletlenül a fukusimai erőmű alatt kötöttek ki. Majd biztos a japánok technikája mellett egy kilences földrengéstől fog összedőlni az az atomerőmű...
8/12 anonim válasza:
Semmi, nincs... és köszöni szépen az aggodalmat :) jól van (lenne, ha volna) :D
9/12 anonim válasza:
Nem lesz :)
Mondjuk nekem itt vidéken mindegy lett volna eddig is.
Egyet értek az egyik hozzászólóval, inkább a családosokra kellett volna az a pénz.
10/12 anonim válasza:
A Keleti pu.-nál lévő hatalmas gödörből lehetne egy óriási medencét csinálni,nyáron milyen jó lenne már a 40 fokban megcsobbanni,amikor szállsz le a piros hetesről "nem"?Vagy amikor böröndökkel caplatsz kifelé a pályaudvarról?Mekkora tutiság lenne "nem"?Többszáz milliárdért.......ennyit megérdemlünk "nem"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!