Elmondaná valaki, mennyibe kerül Pesten a metró? Mert még nem voltam metróval.
Figyelt kérdés
Mennyi normálisan és mennyi ha diák vagy?2011. aug. 6. 23:50
1/12 anonim válasza:
Csak sima vonaljegy van, az ára: 320Ft
2/12 A kérdező kommentje:
és azzal meddig lehet menni?
és az oda és visszaútra is étvényrs vagy visszaútra megint?
2011. aug. 6. 23:56
3/12 anonim válasza:
Inkább olvasd el, itt választ kapsz a kérdésedre:)
4/12 anonim válasza:
csak egy menet és vissza is ugyanannyi
5/12 A kérdező kommentje:
és ha kikerülök pestre vonattal, egyedül, úgy hogy még nem voltam, és el kell jutnom valahova, ahova metróval tudok, akkor mit tanácsoltok?
2011. aug. 7. 00:09
6/12 anonim válasza:
Milyen értelemben, mit tanácsolunk? Melyik pályaudvarra megy a vonatod és hová szeretnél eljutni?
7/12 anonim válasza:
Máshol se közlekedtél még tömegközlekedéssel?
A helyijáratos buszra való vonaljegy ugyanúgy csak 1 útra szól, mindenhol.
Máshol esetleg busz van csak, Budapesten busz, villamos, troli, metró és HÉV. De ugyanúgy vonaljegyet vehetsz, vagy bérletet.
Vehetsz 10es gyűjtőt is (10 db vonaljegy egyben, olcsóbb)
8/12 anonim válasza:
Ja, és nem hallottam még olyanról, hogy külön lenne diákoknak vonaljegy :)
Nézd meg az utvonalterv.hu oldalt, beírod, honnan hova akarsz eljutni, és kiírja mire kell szállnod, hol kell átszállnod.
(ne felejtsd kiválasztani a "Tömegközlekedés" fület)
9/12 anonim válasza:
Ha többet szeretnél utazni egy nap, akkor érdemes napijegyet venni, mert kicsit drága dolog lenne csak úgy utazgatni és lukasztani a jegyeket sorba. (lehet bliccelni is, de nem éri meg, ha nem vagy olyan, hogy elmenekülj, vagy előadod, hogy nincs semmi nálad és kamu adatokat diktálsz be)
10/12 anonim válasza:
hú nem tudom pontosan, de egy szerelvény több milliárd forintba kerül. Metróval még én se voltam(elég beteg lehetsz), a nőket ellenben ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!