"Rohamosan fogy" a Jobbik támogatottsága?
nyilván azért lett a második erő a Dunántúlon :-) 20,9% al
"A mai, zalaegerszegi időközi önkormányzati képviselő választáson Balogh Ákos, a Jobbik jelöltje, 20,9%-os támogatottsággal a második legtöbb szavazatot kapta. Ezzel megelőzte az MSZP-s jelöltet, aki 16,6%-ot, illetve az LMP-s indulót, aki 6%-ot ért el. A Fidesz 39,8%-kal végzett. A választáson az arra jogosultaknak 15%-a vett részt."
persze csak 15% vett részt
aki nem ment el nyilván kisgazda pári :D
"A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét" - Vona, még a választások előtt.
Figyelj, én próbálok nem állást foglalni. Az viszont bizonyos, hogy a választások előtt sok jobbikos(még itt az oldalon is) 30% feletti eredményt várt. Egy kérdésnél le is pontoztak, mert leírtam, hogy szerintem maximum 20% fog összejönni. Pedig akkor a párt inkább volt beszédtéma, mint most. Azt nem mondom, hogy csökkent a támogatottságuk, de nagyobb sem lett, az tuti. Mindenesetre a választások óta az ismerőseim közül sokan fordultak el a Jobbiktól, ráadásul itt az oldalon is egyre kevesebben vannak.
"Zalaegerszeg egy körzetében 63/12 = kb. 5 ezer lakos van. Pápán meg 34 ezer.
Okos jobbikos :)))))
"
ÉS?:D
egész Zalaegerszegen volt választás
FAIL xDD
Amúgy olyasmiről vitatkoztok, aminek a 2014-es választás szempontjából nem sok jelentősége van. lehet itt verni a melleteket izzadságszagúan, de úgysem jó semmire.
Remélem még a maradék 5 regisztrációtokkal is beléptek, hogy lepontozzátok a válaszokat :)
" Szarkasztikus Ákos válasza:
Különben hogy nyalnák be a többi marhaságot?"
inkább te hogy nyalod be az mszp marhaságait XD
"ma 01:36
Zalaegerszeg EGYIK KÖRZETE kisebb, mint Pápa.
Nálatok, jobbikosoknál, felvételi követelmény, hogy hülyének kell lenni?"
TE ÚÚÚR ISTEN xDDDDDDDDDDD
ZALAEGERSZEGEN VOLT A VÁLASZTÁS AZ EGÉSZ 63 EZER LAKOSSÁGÚ VÁROSBAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
jó hogy nem azt mondjátok csak a kertváros mehetett el szavazni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Különben hogy nyalnák be a többi marhaságot?"
inkább te hogy nyalod be az mszp marhaságait XD
nem is vagyok MSZP-s sose voltam de lökjed az ikszdét az olyan fiatalos (mint egy óvodás...)
"Nálatok, jobbikosoknál, felvételi követelmény, hogy hülyének kell lenni?"
TE ÚÚÚR ISTEN xDDDDDD
ZALAEGERSZEGEN VOLT A VÁLASZTÁS AZ EGÉSZ 63 EZER LAKOSSÁGÚ VÁROSBAN XDDDDDDd
jó hogy nem azt mondjátok csak a kertváros mehetett el szavazni :DDDDDDd"
és nem mondták, hogy külön körzetei vannak az egész városnak?
" ma 01:36
Zalaegerszeg EGYIK KÖRZETE kisebb, mint Pápa.
Nálatok, jobbikosoknál, felvételi követelmény, hogy hülyének kell lenni?"
ember te miről beszélsz?:D
a többi meg csuklóból benyalja a marhaságot :DDD
mint azt az egyik low elkezdte hogy Keleten van Zalaegerszeg (legalábbis félre olvasta)
a többi hülye meg elkezdett okoskodni :D
pf :D
mekkora FAIL
"és nem mondták, hogy külön körzetei vannak az egész városnak?"
és neked hogy minden körzetben szavaztak?
nem is értem mit akartok ezzel mondani amúgy
az egész város szavazott nem 1 körzet xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!