Mit szórakoznak az Echo TV-sek a UPC elleni bojkottjukkal?
Miden csatornánál vannak olyan emberek,akik azt hiszik,hogy az ő csatornájuk a legjobb,és igen az Echo Tv-t szinte senki és szinte soha nem is nézik.
Én nagy ritkán szoktam belenézni amikor olyan van ami érdekel.
Mint mindenhol itt is a politika játszik közre. Nem igazán szeretnék belefolyni a témába,mert nem idegesítem ilyeneken magam,de a véleményem elmondom.
A különbség az az,hogy az rtl klub egy szánalmas népbutító fo.tenger. Nem vagyok az a túlságosan nemzeti érzésű ember, de a pofám szakadt le,hogy március 15-én A hazafit adták le (amerikai függ.). Egy szenny,gyűjti maga elé a birkacsordát,igyekszik elbutítani akit csak lehet. Valóvilág,győzike show, meg "brutálisan feldarabolta" stílusú hírek...ez kell a népnek. Hát gratulálok. Akkor már inkább az Echo tv amit szintén nem igazán nézek, de gondoljatok bele, miért akarják a néptől elvenni. Mert esetleg kimond olyan dolgokat, ami gondolkodásra ösztönzi az embert,nem csak annyi a dolga hogy vakarja a seggét a fókusz közben.
Bakker, ne hasonlítsuk már az Echo TV-t az RTL Klubhoz, mert az olyan lenne, mintha Nagyatádot hasonlítanánk New Yorkhoz.
Azért vették le az Echo TV-t, mert kevesen nézik, és nem azért, mert olyan agymosó hülyeségeket (pontosítok hazugságokat) mondanak, hogy normális ember nem nézi.
Az RTL sem azért van bent a csomagban, mert "agybutító" műsorokat ad, hanem mert rengetegen nézik.
"Azért vették le az Echo TV-t, mert kevesen nézik, "
Ez itt a lényeg, annak ellenére, hogy a mondat másik fele is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!