Megbánta az aki a FIDESZRE szavazott a választásokkor?
"Nem bántam meg, hozzák amit vártam."
Akkor ugye lassacskán elérkezik annak is az ideje, amikor az általuk a magyar népnek okozott károkat megtéríted?
a Jobbik túl szélsőséges? ez egyben röhejes és nagyon sértő. csak a totál elvakultak mondják ezt a betanult minta-szöveget. PÉLDÁT KÉREK, MIBEN NYILVÁNUL MEG A SZÉLSŐSÉG A JOBBIKNÁL!! szerintem pont az a szélsőség, amit a többi párt csinál. csak egy egyszerű, mintapéldát mondok: legyen adott egy település, mondjuk 50%-os cigánysággal, akik nyomorban élnek, és ezért mindegyik bűnöző. lopnak, kirabolnak majd megölnek pár idős, magatehetetlen (magyar) embert, de a rendőrség gyakorlatilag szinte semmit nem tesz ez ellen, sokszori felszólításra(helyi magyar lakosság által) sem, mondván pl, hogy nincs elég egység. ekkor megelégelik ezt, odahívják a betyárokat vagy a gárdát, akik mindössze annyit tesznek, hogy végigmennek 1x-2x az utcán, és kísérgetik a magyarokat, nehogy megtámadják őket a cigányok. erre viszont százszámra mozgósítanak minden elérhető egységet a rendőrök, kommandósokat küldenek ki, stb., gárdisták tucatjait tartóztatják le.
én így látom a helyzetet, és ezzel nem hiszem, hogy sok lmp-s vitába tudna szállni. azért sok szerencsét a rásszistázáshoz, ha már más nem megy..
A Fideszre szavaztam és nem bántam meg.
Túlságosan sokszor, és túlságosan sok helyen vitáztam már különböző, névtelen fórumozókkal a Fidesz politikájáról, általában mégis hiába sorolok tényeket, hiába támasztom alá az érveimet dokumentumokkal, hiteles adatokkal, kimutatásokkal, linkekkel (és nem jobboldali hírportálok linkjeivel, hanem általában függetlennek mondott blogokkal, hírportálokkal), a Fidesz-ellenzők lelkesedése nem apad, és minden, érvekkel elkergetett hőbörgő helyére száz másik jut, akinek újból és újból magyarázhat, bizonyíthat az ember.
Tanulság csak egy van: mindent meg lehet magyarázni, és mindent félre lehet értelmezni. Lehet mindenben a rossz szándékot feltételezni, és lehet rettegni az eljövendő Orbán-diktatúrától is, ha valakinek ez a szíve vágya. Aki objektív akar lenni, az úgy is szükségszerűen kételkedik, utánajár, olvas, tájékozódik (és nem csak egyetlen hírportálról, hanem időnként átolvas a másik oldal portáljaira is) aki meg pártszimpátia alapján ítél, annak úgy is mindegy. Akár a fociban. Mindegy, melyik csapat játszik jobban, úgy is csak az lehet a király, akinek mi drukkolunk. Ha meg mégsem, akkor még mindig szét lehet verni a másik szurkolótábor képét...
Éppen ezért azt mondom: aki máris elfelejtette, mi történt itt az elmúlt 8 évben, annak hiába is beszélnék. Aki szerint az MSZP osztogató-megszorító "gazdaságpolitikája" viszi előre az országot (lásd: imádott-gyűlölt Bokros-csomag, majd rá pár évre az ész nélkül osztogató 100 napos terv) szemben egy hosszú távra tervező, minden lépés következményével előre számoló gazdaságpolitikával, annak javaslom, üljön vissza még pár évre az iskolapadba, és tanuljon meg számolni, esetleg keressen vissza gazdasági adatokat 20 évre visszamenőleg, és csodálkozzon rá, hogy hogyan volt képes a Fidesz egyetlen megszorító csomag után 4 évig stabil fellendülést produkálni, miközben a Bajnai-csomag gyakorlatilag semmire sem volt jó, pedig ugyanarra az elvre épült, mint a Bokros-csomag. Aki szerint rendben van az, hogy az ország inkább egyre nagyobb adósságot görgessen maga előtt, semmint végrehajtson ésszerűsítéseket, és "a szegények kilátástalan helyzetén" vinnyog, azt emlékeztetném Bajnaira, és az ő megszorító politikájára (aminek egyébként nem a gazdaság talpra állítása volt a célja, ellentétben a Széll Kálmán tervvel, csupán az, hogy továbbra is képesek legyünk kiköhögni az IMF-nek a kamatokat, és kihúzzuk a választásokig összeomlás nélkül, és amelynek esze ágában nem lett volna pl. megadóztatni a szent bankszektort).
"PÉLDÁT KÉREK, MIBEN NYILVÁNUL MEG A SZÉLSŐSÉG A JOBBIKNÁL!"
Mindenben
Agresszív, politikába nem való stílussal űzik a megélhetési politikusok életmódját.
Az LMP az, aki utálja a blabla...: miért kéne szeretnie a gyűlölködőket? A tolerancia nem azt jelenti, hogy mindent feltétel nélkül tolerálok! A gyűlölködést meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!