Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbánta az aki a FIDESZRE...

Hefldfl jfajfldsj kérdése:

Megbánta az aki a FIDESZRE szavazott a választásokkor?

Figyelt kérdés
Szerintem megint hülyeséget csináltatok!
2011. márc. 20. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
62%
hát ez a kérdés nem hozzám szól, mert én nem a fideszre szavaztam! De ezt nem is bántam meg! Függetlenül a pártállástól, az egész politikusi gárda a pénzéhes bűnözők gyülevész hada :((
2011. márc. 20. 19:53
 12/86 anonim ***** válasza:
57%

Hogy végre valaki a kérdésre válaszoljon.

Nem, nem bántam meg, hogy rájuk szavaztam, jobb nincs.

2011. márc. 20. 20:20
 13/86 A kérdező kommentje:
Vagy az szavaz a fideszre, aki elmúlt 60 éves, vagy rohadt jól keres, vagy egyszerűen vak...
2011. márc. 20. 20:28
 14/86 A kérdező kommentje:
azt ne mond hogy a jobb és szebb jövő érdekében...
2011. márc. 20. 20:33
 15/86 anonim ***** válasza:
55%

az előző 8 év mérhetetlen pusztítását próbálja helyrehozni. Ki akarták árusítani az országot, az édes hazából vigalmi negyedet akartak csinálni - (Sukoró, Óbudai sziget és a többi, ami hiéna üzlet csak lehetett, minden lett.) Ezt most orvosolja a Fidesz. Nem hiszem, hogy más párt jobban tenné! Ez a véleményem.

Viszontlátásra.

2011. márc. 20. 20:38
 16/86 A kérdező kommentje:
Szerintem meg mindenki jobban tudna tenni valamit, csak fideszt neeeeeeeeeeeee
2011. márc. 20. 20:43
 17/86 anonim ***** válasza:
47%

"i akarták árusítani az országot, az édes hazából vigalmi negyedet akartak csinálni - (Sukoró, Óbudai sziget és a többi, ami hiéna üzlet csak lehetett, minden lett.) Ezt most orvosolja a Fidesz"

Ja, főleg úgy, hogy Orbán személyesen érintett a botrányban :D

Istenem...

2011. márc. 20. 21:35
 18/86 anonim ***** válasza:
43%

Na itt valóban elharapództak az indulatok, és eltértünk a tárgytól.

Én azt tapasztalom, hogy egyre kevesebben szavaztak a Fideszre. (A fogalmazás tudatos, és ironikus, de igaz). Megnéznék ezzel kapcsolatban egy reprezentatív közvélemény kutatást.

Más. Az egyik válaszoló azzal jött, hogy az LMP-sek pedofilok, vagy a barátaik között vannak azok. Szerintem egy embert nyomnak ezzel a váddal a kormányoldaltól csöppet sem független és elfogulatlan sajtóban. Valószínűleg Orbán rendelésre jött a lejáratókampány bosszúhadjárat részeként.

Itt a válasz erre:

*** SAJTÓKÖZLEMÉNY ***

Kiadta: Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöldek - Európai Szabad Szövetség frakció társelnöke

az Európai Parlamentben

Ezúton kívánok röviden reagálni a pedofíliával kapcsolatos állításokra, amelyek a magyar média egy részében az elmúlt napokban megjelentek. Kijelentem, hogy ezek az állítások megalapozatlan rágalmak.

Hasonló hamis vádakat más országokban is megfogalmaztak már, ám azokat minden esetben megcáfoltuk és valamennyi vádat visszavonták. A Grand Bazaar című, 1975-ben írt könyvemből vett idézetek a szövegösszefüggésből kiragadva nem elfogadhatóak. Félrevezető és elfogadhatatlan eljárás egy könyvből néhány mondatot önkényesen kiemelni és a kontextusából kiragadva idézni.

Az alaposan megcáfolt vádakat azóta kizárólag a szélsőjobboldali pártok próbálták feleleveníteni. Franciaországban a Nemzeti Front kivételével minden politikai párt visszavonta az állításokat és bocsánatot kért.

A tendencia jól láthatóan mégis folytatódik - ezúttal Magyarországon. A rég megcáfolt állítások újrahasznosításával próbálkozni olcsó politikai trükk.

További információ:

Helmut Weixler

Sajtófőnök

Zöldek/ESZSZ Frakció

2011. márc. 20. 21:48
 19/86 anonim ***** válasza:
83%

avval hencegett az ovódatulajdonos bendit hogy 4 éves kislányok vetkőztetik, asliccét nyitogatják -és milyen jó az -fenn volt ayoutubon

De tudod mit, ne vitatkozzunk ezen- te majd hozzáadod a gyerekedet ovódába én meg nem.

Ez ilyen egyszerű.

2011. márc. 20. 22:17
 20/86 anonim ***** válasza:
80%

Mindenesetre Mesterházy is tényként kezeli Cohn-Bendit pedofil múltját :)

"2011. március 18. péntek, 08:15

Mesterházy: Cohn-Bendit pedofil, de igaza van

- Az, hogy a pedofil Daniel Cohn-Bendit szónokol a médiatörvény ellen az EP-ben, nem gyengíti a bírálók érvelését – jelentette ki Mesterházy Attila, az MSZP elnöke nemzetközi sajtótájékoztatón."

[link]

A kérdésre válaszolva:

Nem, nem bántam meg. A hülyeség pártfüggetlen, de egyedül a Fideszből nézem ki, hogy képes mélyreható és összességében pozitív változásokat elindítani Magyarországon. Amire igen nagy szükség lenne végre.

Nézzük meg a másik három pártot: MSZP, Jobbik, LMP, egyik röhejesebb, mint a másik.

2011. márc. 21. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!