Nem örülnétek, ha most olyan világ lenne itthon, mint a kommunizmusban, csak nem lenne diktatúra?
nono-akkor ,ha nem lenne diktatúra nem lenne kommunizmus.
Én aztmondom ,hogy a világnak 1 vezető kellene és csak területi képviselők akkor kevesebb lenne a politikus és kevesebb embert nyúlnűnak le.
Ok nagyszüleim illetve szüleim történetéből aztmondom jó lenne mert lenne mindenkinek állása,/munkakerülők ellen jön a rendőrség/,sorkötelezettség is lenne a sok fatökű tizenéves megtudná ,hogy mi az a tisztelet és fegyelem illetve a csapatszellem és összetartás.
Viszont a saját tudásom lapján nem hinném ,hogy jó lenne mert
sajtószabadság nuku
nem mondhatsz azt amit akarsz
szó szerint semmibe vesznek ,mivel nem szavazol..
Én egy ilyen világban szeretnék élni, de ez csak vágyálom, hiú ábránd, mert a bankok irányítanak. :-(
"ha most olyan világ lenne itthon, mint a kommunizmusban"
Melyikben? Mert elég sok rezsim nevezte már magát kommunistának.
"csak nem lenne diktatúra?"
Az összes eddigi magát kommunistának nevező rezsim a mi fogalmaink szerint diktatórikus volt. A parlamentáris demokráciát ugyanis a kommunisták burzsoá porhintésnek tartják.
"Én annak örülnék ha a mostani rendszerben lenne mindenkinek lakása, megélhetése. Persze ez utópia, de jó lenne."
Maga a rendszer felépítése alkalmas erre, csak az a helyzet, hogy a pénz a pénz fele áramlik. És ezért nem feltétlenül a tehetősebb a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!