Nem tartjátok furcsának, hogy márc.15-én egy német németül szólalt fel az MSZP ünnepségén?
Ez is csak egy gyenge húzás Senkiházy-tól. Igazából ezzel elismerték, hogy a német szociáldemokrata képviselő egyedül nagyobb ellenzék tud lenni (lásd brüsszel, médiatörvény), mint az egész MSZP. Én mindig is felháborítónak tartottam az aktuális politikát egy nemzeti ünnep beszédébe vinni, de a szociknak csak erről szólt... A médiatörvényt ellenezni és pofázni, pedig 8 év rombolás után illene már kicsit a sarokban kussolni egy kicsit.
OFF: Mikor fog a baloldal egy értelmes vezetőt választani? Mert ez az ember egy vicc :)
Styloo
Német=/=Osztrák
Ennyit legalább tudhatnál történelemből...
"A nyelv ugyanaz és ugyanarra emlékeztet."
Nagy marhaságot beszélsz! Mi köze a nyelvnek a konkrét történelmi eseménynek? Ne beszéljünk magyarul csak azért, mert Szálasi vagy Rákosi gazember volt?
Ez egy olyan döbbenetesen ostoba kérdés, hogy a garázsunk távirányítójával kellett újraindítani a szemhéjam megfelelő mozgását, annyira fennakadt.
Hogyan kellett volna megszólalnia, szabolcsi tájszólásban?
Akkor Amerikában Július negyedikén is csak Louisianai tájszólással lehetne csak felszólalni, mert a kulturált beszéd az angolokéra emlékeztet. Vagy a kelet-európai rendszerváltások megemlékezésén nem szólalhat fel bolgár, mert a beszéde hasonlít az oroszhoz.
Ennyire azért ne rágjuk a szart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!