Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a FIDESZ a felére csökkentette a táppénzt?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 16. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt a törvényjavaslatot akár úgy is fel lehet fogni, mint "gesztust" a kiskeresetűek felé. Hisz őket nem érinti a felső határ, csak azokat, akik 5.000 forint felett kapnának táppénzt. Igaz még ők sem olyan nagy keresetűek.

Az 5 és 10 ezer között kapók viszont nincsenek olyan sokan, hogy észrevehető megtakarítást jelentsenek az országnak, de ezek az emberek észrevehetően kevesebbet fognak kapni.

A járványos betegségek viszont ugrásszerűen fognak emelkedni. Így több gyógyszer kell, ez viszont észrevehetően nagyobb kiadást fog jelenteni az országnak és a betegeknek is.

A gyógyszeripari cégeknek, és részvényeseiknek ez viszont jó nagy bevételt fog jelenteni. Lehet hogy ők lobbizták ki a törvényt?

2011. márc. 16. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs az ismétlésért, akadozik a netem.
2011. márc. 16. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs, 19:06 - os, de ha lázam van nem mennék be dolgozni, mint cégvezetőt és tulajdonost nem fog senki kirúgni. Viszont én a szimuláns emberekre gondoltam, nem a jogosan táppénzen levőkre. És igazad van, engem tényleg nem érint a dolog, mivel sosem kell táppénzre mennem, a fent említett okok miatt. Elhamarkodottan reagáltam, megkövetlek.
2011. márc. 16. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell aggódni ezt is meg kell szüntetni úgy sem lesz

munka!Majd csak kihal a nemzet......

2011. márc. 17. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!