Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bértüntetők? Mi a vélemény?

Bértüntetők? Mi a vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Igaz a hír, vagy megint összefogtak az európai szoc-libsik, és odállítottak pár balos egyént, hogy ezt mondják?...Jó kis összeesküvés-elmélet lenne :D

De legalább itt fizetnek érte, nem úgy, mint a Rákosi-korszakban...Bár, ha engem kérdeztek, ami késik, nem múlik.

2011. márc. 15. 15:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Te komolyan olyan sötét vagy, amilyennek látszol? Szövegértés nuku? Ezek nem tüntettek, hanem nézők/hallgatók voltak a rendezvényen. Szóval akik fizethetett nekik azok nem a "szoc-libsik", hanem csak a Fidesz. Olyan sötét vagy apukám....
2011. márc. 15. 15:24
 2/15 anonim ***** válasza:

szerintem mélyebbre nem igazán lehet süllyedni :D

én elkértem volna a pénzt azt leléptem volna

2011. márc. 15. 15:25
 3/15 anonim ***** válasza:
5%

"Szóval akik fizethetett nekik azok nem a "szoc-libsik", hanem csak a Fidesz. Olyan sötét vagy apukám...."

inkább te vagy a sötét agyhalott ballibsi :)

koszos mszp gyűlésre is csak pénzért mentek

2011. márc. 15. 15:26
 4/15 A kérdező kommentje:

Első, azt hittem áthallatszik az irónia az írásomból.

Harmadik, bla,bla,bla, sztem ha az MSZP tüntetésen ilyen történt volna, már rég kint lenne minden hírportálon, és már a Szíjjártó is erről pofázna. De nem baj, ha hülye vagy, én szeretem a hozzád hasonlókat, minél több ilyen ember él, nekem annál könnyebb lesz az élet, nem lesz konkurencia :)

2011. márc. 15. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

nem tüntetők :D

Am mszp gyűlésre nem pénzért mennek mert ott csak egy rakás nyugdíjas van nekik elég azt mondani hogy "veszélyben vagytok a sok náci fideszes meg jobbikos miatt" és szegények el is hiszik és mennek is.

2011. márc. 15. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Az nem tűnik fel, hogy ezek az emberek a lépcsőn álltak, a valódi tömeggel szemben? Kvázi a műsor részei voltak, ahogy egy filmben a statiszták. Nevetséges, hogy másba nem lehet belekötni.
2011. márc. 15. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Ami késik az nem múlik, lehet, hogy egyszer elvégzed az általános iskolát, jah.

Mennyi hülye van, te atya úr Isten...

2011. márc. 15. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg igen a színész is kap pénzt meg akik ott néptáncoltak gondolom azok is szóval ennyi.
2011. márc. 15. 15:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Éééértem, szóval ti beveszitek azt, hogy szemben a néptáncosokkal, ezek teljesen utcai ruhában voltak, semmi szerepük nem volt, a videóban még véletlenül sem mondták, hogy a műsor részei, pedig ha pénzt kapnak ezért, arról tudniuk kéne, nem beszélve arról, hogytapsolniuk kellett, és egy szóval se tagadták, hogy Orbán beszédén kell állniuk. Igazatok van, biztos csak a műsor részei...500 ember, egy kis műsorban, több statiszta (500), mint előadó. Azt hittem, hogy legalább eszetek van, ha már erkölcsötök nincs :)
2011. márc. 15. 15:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen a műsor része volt,hogy ott álltak,akkor ok,ha azt a látszatot kellet kelteniü,hogy közönség ők a fideszes közönség,akik ámulva tapsolják a Miniszterelnököt ,akkor GÁZ!!
2011. márc. 15. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!