Bértüntetők? Mi a vélemény?
Igaz a hír, vagy megint összefogtak az európai szoc-libsik, és odállítottak pár balos egyént, hogy ezt mondják?...Jó kis összeesküvés-elmélet lenne :D
De legalább itt fizetnek érte, nem úgy, mint a Rákosi-korszakban...Bár, ha engem kérdeztek, ami késik, nem múlik.
szerintem mélyebbre nem igazán lehet süllyedni :D
én elkértem volna a pénzt azt leléptem volna
"Szóval akik fizethetett nekik azok nem a "szoc-libsik", hanem csak a Fidesz. Olyan sötét vagy apukám...."
inkább te vagy a sötét agyhalott ballibsi :)
koszos mszp gyűlésre is csak pénzért mentek
Első, azt hittem áthallatszik az irónia az írásomból.
Harmadik, bla,bla,bla, sztem ha az MSZP tüntetésen ilyen történt volna, már rég kint lenne minden hírportálon, és már a Szíjjártó is erről pofázna. De nem baj, ha hülye vagy, én szeretem a hozzád hasonlókat, minél több ilyen ember él, nekem annál könnyebb lesz az élet, nem lesz konkurencia :)
nem tüntetők :D
Am mszp gyűlésre nem pénzért mennek mert ott csak egy rakás nyugdíjas van nekik elég azt mondani hogy "veszélyben vagytok a sok náci fideszes meg jobbikos miatt" és szegények el is hiszik és mennek is.
Ami késik az nem múlik, lehet, hogy egyszer elvégzed az általános iskolát, jah.
Mennyi hülye van, te atya úr Isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!