Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy Orbán...

Mit szólsz ahhoz, hogy Orbán Brüsszel ellen agitál?

Figyelt kérdés

A 48-at eltipró osztrák Birodalommal és az 56-ot eltipró Szovjetunióval említette egy sorban Orbán Brüsszelt, és azt mondta, nem hagyjuk, hogy Brüsszelből bárki diktáljon nekünk. A beszéde amúgy egyértelmű szakítás volt az egész nyugati civilizációval. Hosszan fejtegette, hogy egyetlen eddig átvett modell sem vált be (a nyugati sem), és mostantól kizárólag a saját utunkon kell járnunk. Most már csak azt várom, mikor közli, hogy akkor ki és lépünk az EU-ból meg a NATO-ból. Ebből a beszédből ez lenne a logikus.

[link]

2011. márc. 15. 12:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

nem tudom kit szeretek legkevésbé

Brüsszelt vagy Orbánt

de Orbán mellet szól hogy őt (még) le lehet váltani

Brüsszelt már nem biztos

2011. márc. 15. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

"hosszan fejtegette, hogy egyetlen eddig átvett modell sem vált be (a nyugati sem)"

ez igaz...

2011. márc. 15. 13:06
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

nem érdekel orbán van 4 éve azt mehet

de kérdező neked mi a jó fenét adott Brüsszel hogy ennyire szíveden viseled a sorsát?

a sok környezetvédelmi előírásnak köszönhetően szépen le lett építve az ország

szerinted miért ment csődbe az országba a cukor és a rá épülő ipar

mert a kedves Brüsszel támogatni kívánja a fejlődő országokat (persze egyoldalúan mi adunk de cserébe nem várunk semmit)

tehát behozzuk a fejlődő braziloktól a cukornád alapú cukrot

ami egészségtelenebb mint ami a cukorrépából van

de van TESCO-nk ez a lényeg nem? meg 5% hústartalmú virsli

azt hiszem ez mindent elmond milyen vérszegény az EU

2011. márc. 15. 13:11
 4/18 A kérdező kommentje:

Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy Brüsszel és a Nyugat ellen lázadjunk, és szükség sincs rá. Brüsszelt persze lehet bírálni, de megnézhetjük magunkat, ha szembeszállunk.

Mondjuk, hogy az eddig átvett modellek nem váltak be. És a magyar modell bevált valaha? Én nem hiszek abban, hogy nekünk itt most a fejlett világgal kéne hadakozni. Olyan nevetséges.

2011. márc. 15. 13:15
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

Hála istennek!

Nem tartom semmire ezt az Orbánt, de hátha lesz már annyi esze, hogy kilépjen ebből a rühes EU-ból.

2011. márc. 15. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
Én inkább azt sajnálom, hogy csak szóban hadakozik Brüsszel ellen. Nem hagyják, hogy diktáljanak? Érdekes módon a médiatörvényt egyből megváltoztatták brüsszel szája íze szerint. A beszéde amúgy jó volt, egy fél Vona beszéddel felért, csak tettekben is lehetne erősebb.
2011. márc. 15. 13:19
 7/18 anonim ***** válasza:
6%

"Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy Brüsszel és a Nyugat ellen lázadjunk"

Szerintem beszélj csak egyes számban. A többi tízmillió állampolgárra ez nem igaz!

2011. márc. 15. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
38%

Kamu válasza :

Megmondta a Hofi : nem nyugszik a magyar ha nem szaros a szája.És ha visszanézed a magyar történelmet, akkor jössz rá hogy nagy igazság van benne.

2011. márc. 15. 13:35
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
A 13:11-s válaszadóval én is teljesen egyetértek de azért remélem h Orbánnak azért több lesz mint négy éve.Ő legalább kimerte mondani azt amit sokan gondolnak az elmúlt 20 évről.Persze az is igaz h nehéz lesz neki "széllel szembe pisálni" és az "erősebb kutya elvét" is befogják vele tartatni.
2011. márc. 15. 14:01
 10/18 anonim ***** válasza:
*gondolunk*
2011. márc. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!