Mit szólsz ahhoz, hogy Orbán Brüsszel ellen agitál?
A 48-at eltipró osztrák Birodalommal és az 56-ot eltipró Szovjetunióval említette egy sorban Orbán Brüsszelt, és azt mondta, nem hagyjuk, hogy Brüsszelből bárki diktáljon nekünk. A beszéde amúgy egyértelmű szakítás volt az egész nyugati civilizációval. Hosszan fejtegette, hogy egyetlen eddig átvett modell sem vált be (a nyugati sem), és mostantól kizárólag a saját utunkon kell járnunk. Most már csak azt várom, mikor közli, hogy akkor ki és lépünk az EU-ból meg a NATO-ból. Ebből a beszédből ez lenne a logikus.
nem tudom kit szeretek legkevésbé
Brüsszelt vagy Orbánt
de Orbán mellet szól hogy őt (még) le lehet váltani
Brüsszelt már nem biztos
"hosszan fejtegette, hogy egyetlen eddig átvett modell sem vált be (a nyugati sem)"
ez igaz...
nem érdekel orbán van 4 éve azt mehet
de kérdező neked mi a jó fenét adott Brüsszel hogy ennyire szíveden viseled a sorsát?
a sok környezetvédelmi előírásnak köszönhetően szépen le lett építve az ország
szerinted miért ment csődbe az országba a cukor és a rá épülő ipar
mert a kedves Brüsszel támogatni kívánja a fejlődő országokat (persze egyoldalúan mi adunk de cserébe nem várunk semmit)
tehát behozzuk a fejlődő braziloktól a cukornád alapú cukrot
ami egészségtelenebb mint ami a cukorrépából van
de van TESCO-nk ez a lényeg nem? meg 5% hústartalmú virsli
azt hiszem ez mindent elmond milyen vérszegény az EU
Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy Brüsszel és a Nyugat ellen lázadjunk, és szükség sincs rá. Brüsszelt persze lehet bírálni, de megnézhetjük magunkat, ha szembeszállunk.
Mondjuk, hogy az eddig átvett modellek nem váltak be. És a magyar modell bevált valaha? Én nem hiszek abban, hogy nekünk itt most a fejlett világgal kéne hadakozni. Olyan nevetséges.
Hála istennek!
Nem tartom semmire ezt az Orbánt, de hátha lesz már annyi esze, hogy kilépjen ebből a rühes EU-ból.
"Szerintem nem vagyunk abban a helyzetben, hogy Brüsszel és a Nyugat ellen lázadjunk"
Szerintem beszélj csak egyes számban. A többi tízmillió állampolgárra ez nem igaz!
Kamu válasza :
Megmondta a Hofi : nem nyugszik a magyar ha nem szaros a szája.És ha visszanézed a magyar történelmet, akkor jössz rá hogy nagy igazság van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!