Kitűzöd a kokárdát ma?
Figyelt kérdés
1. Igen, eddig is mindig kitűztem, ezután is így teszek.
2. Nem, soha nem érdekeltek az ilyen külsőségek, inkább csendben ünnepelek.
3. Nem, számomra 2002 óta a kokárda nem ugyanazt jelenti, mint korábban, és többé nem tudom jó érzéssel kitűzni.
2011. márc. 15. 11:03
2/11 anonim válasza:
4. szimplán nem érdekel egyetlen ünnep sem
3/11 anonim válasza:
5: Nem megyek sehova, nem ünneplek, sőt, ma már ide sem írok, mert kezdődik az Evil Dead maraton.
5/11 anonim válasza:
Mivel ki sem megyek a házból csak amíg veszek 1 tálca sört ezért nem.
7/11 anonim válasza:
1, de szerintem ez alap!
"Nem, számomra 2002 óta a kokárda nem ugyanazt jelenti, mint korábban, és többé nem tudom jó érzéssel kitűzni."
Lesz@rom a Fideszt és azt is, hogy ki akarják sajátítani maguknak! ma például már fizetett tapsolói voltak a beszéd alatt, mondván, hogy ez a műsor része. -.-
9/11 anonim válasza:
nem mert idehaza vagyok egész nap.mellesleg jól mondta itt vki hogy ki lett ez a kokárdázás sajátítva,aki nem veszi fel az már nem is magyar? vagy hogy van ez? vki attól magyarabb mert Árpád sávos zászlóval flangál az úton,bakancsot hord,tarkopasz,stb, ugyan már,ezek az emberek a magyar történelmet se ismerik,inkább szégyen ez mint büszkeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!