A zsidók, ha nem védelmeznék őket erkölcsileg és segélyekkel.
2011. márc. 15. 09:33
2/11 anonim válasza:
Bármelyik aktuális kormány, csak valamiért a segélyezési rendszerbe nem akarnak belenyúlni. Egyszerűbb a dolgozó rétegről lehúzni az összes bőrt.
2011. márc. 15. 09:38
3/11 anonim válasza:
ez kell a magyar népnek, elvenni az oktatástól a pénzt, olyan szinten, hogy még a gázszámlát se tudják befizetni az iskolák télen, de a cigánypulyákat kell támogatni, mert ők hátrányos helyzetűek, mivel nagycsaládosok, szülők meg nem dolgoznak, csak dugnak, mert tudják, hogy a családi pótlékért megéri...
2011. márc. 15. 09:57
4/11 anonim válasza:
Támogatnám én is az uilyen dolgokat de be kell látnunk hogy itt ilyen sosem lessz. Nem a harmadik világban élünk mi lenne ha a második gyerek születése után megvizsgálnák megvizsgálnák a szülőket és ha anyagi helyzetük ezt nem teszi lehetővé sterilizálni kéne őket ezt törvénybe foglalni stb így kéne. De ezt mikor engedné meg az eu vagy az ensz? Ez manapság megoldhatatlan segélyezésel meg te kérdező mit csinálnál? Minden kormány jól tudja hogy nem jó ami van de mi lenne ha megvonák a segélyeket?
Eddig sem volt túl sok veszteni valójuk a cigányoknak élelemért elkezdenének beláthatatlanul lopni meg őlni akkor lenne csak igazi káosz.
2011. márc. 15. 10:03
5/11 anonim válasza:
Kínában hogy csinálják? Ha jól tudom, már egy jó ideje ott is szabályozzák a születési számot.
2011. márc. 15. 10:05
6/11 anonim válasza:
Kína nem tartozik senkinek sem elszámolással.
2011. márc. 15. 10:12
7/11 anonim válasza:
pl. a 15 éves korig tartó iskolakötelezettség.
ez ugye azt is jelenti (mivel a családi az iskolához van kötve és nem életkorhoz) hogy csak eddig fog járni a gyerekek után. Már ez is nagy spórolás lesz.
2011. márc. 15. 10:14
8/11 anonim válasza:
Ez egy örök téma,ami valójában megoldást igényelne.Ha én lennék a törvény(de nem vagyok)a következőt tenném.A sok gyerekes cigány családokat kiemelt figyelemmel kisérném,utalok arra,hogy az a család ahol nyakra főre születnek a gyerekek,és kizárólag a családi,meg a méltányossági gyes az összes jövedelmük,azoktól szó szerint megvonnék minden támogatást.Ha mondjuk éppen mégis úgydönt,hogy megszüli 8-ik gyereket,de már 7 az éhen halás szélén otthon kenyérhéjat rág,az esetben aláiratattni egy nyilatkozatot,hogy semmilyen állami segitséget nem igényel,és nem is kaphat.Igy tehát,ha továbbra is szaporodik,a 7-ik gyerektől "felfelé"nincs semmiféle pénzbeli juttatás.Állitom visszaforditható lenne a dolog.Ez vonatkozna a 14-15-16 éves,iskolázatlan,kiemelten szegény sorsú cigány családból származó lányanyákra is.
2011. márc. 15. 12:16
9/11 anonim válasza:
Adolf Hitler reinkarnációja.
2011. márc. 15. 15:30
10/11 anonim válasza:
Tévedsz,nem vagyok az.Csak valójában gátat kellene vetni ennek,az őrült szaporodásnak,aminek a sok nyomorgó gyerek,a fiatalkorú bűnözés,majd a börtön a vége.Szerinted ez normális dolog,hogy egy cigányasszony egy halom kölyköt szül,eltartani meg nem tudja?Ennek fényében elküldi lopni,illetve már arra neveli.Majd a te pénztárcádat veszi ki a villamoson,a te rokonaidat rabolja ki a sötét utca sarkon,vagy a te gyerekedtől rabolja el a mobilját,az iskola után.El kellene ezen gondolkodni,nem hülyeséget válaszolni,kedves.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!