Miért szégyelli a Fidesz a köztársaságot az ország megnevezéséből?
"Kérdező jogilag mondjál valami lényeges változást,ami a koronára,vallásra való utalással és a vármegye elnevezéssel bekövetkezik.Ne a te agyszüleményeidet kántáld."
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy bárkit meggyőzzek bármiről. Pusztán azt szeretném, ha meggyőzne valaki arról, hogy a mostani kétségbeesett és kapkodó erőlködésnek a kormány részéről az alkotmány bevezetésére bármi értelme van.
Ha -tegyük fel- nem változik semmi, azzal éppen az én álláspontomat igazolod. És ha így van, akkor magad is beismered, hogy felesleges az ezzel való bárminemű foglalkozás. De mégis támogatod a kormány elképzeléseit. Ezek szerint mindennemű értelem nélkül...
"Ha -tegyük fel- nem változik semmi, azzal éppen az én álláspontomat igazolod."
De változik sokminden,de nem azoktól a lényegtelen dolgoktól,amiktől itt hisztizel.Olvasd el a kérdésed,olyan mint egy hisztiző tizenéves kérdése:)
" De mégis támogatod a kormány elképzeléseit."
Hol írtam azt hogy támogatom?Az hogy én jogi szemmel nézem az intézkaedéseket és nem a hozzád hasonló ostoba felháborodottsággal és naívsággal,az nem azt jelenti hogy én fideszes vagyok,vagy hogy támogatom őket.
És már leírtam miért vannak ilyen változtatások és leírom mégegyszer utoljára:hogy néhány hülye és a média ezen rágódjon hetekig.Jogilag és politikailag nem ilyeneken van a hangsúly.De te mégis ezen vagdalkozol és még kitudja meddig fogsz...:)
"Na és szerinted kedves okos kérdező ezután mi fog változni,leszámítva a neveket?"
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:30
"De változik sokminden,de nem azoktól a lényegtelen dolgoktól,amiktől itt hisztizel."
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:18
Magad sem tudod, mit beszélsz.
Na látom nem találtál semmit az újságokban erre:)
Ne is fáradj úgysem fogsz:)
"Na látom nem találtál semmit az újságokban erre:)
Ne is fáradj úgysem fogsz:)"
Nem is keresem. Én kérdeztem, és várom a válaszokat. Egy össze-vissza írogató, kötekedő figura nem tud érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!