Miért szégyelli a Fidesz a köztársaságot az ország megnevezéséből?
"Na és szerinted kedves okos kérdező ezután mi fog változni,leszámítva a neveket?"
Ha nem fog változni semmi, akkor mi értelme lenne megváltoztatni az alkotmányt? Ennyire nem lehetsz naiv...
"Mi a bajotok a történelmi jogfolytonosságra való hivatkozással? Mert a szociknak nem tetszik?"
Nekem pl. az a bajom vele, hogy egy letűnt kor maradványa, amelyet nem kívánok vissza. Ha már változtatunk, akkor miért nem a jövőre, a 3. évezredre tekintünk? Miért a múltba kell folyton visszarévedni?
Nem megváltoztatják.Talán ezt nem írták le a csodalapjaidban ahol informálódsz:)
Egyébként te miattad és a többi hülye miatt változatatják meg a neveket, hogy ezen rágódjanak,de egy valamelyest a lényegre koncentráló ember rájön, hogy semmi jogi relevanciája nincs neki.
"Nem megváltoztatják.Talán ezt nem írták le a csodalapjaidban ahol informálódsz:)
Egyébként te miattad és a többi hülye miatt változatatják meg a neveket, hogy ezen rágódjanak,de egy valamelyest a lényegre koncentráló ember rájön, hogy semmi jogi relevanciája nincs neki."
Szerintem éppen azok a hülyék, akik elnézik, hogy a kormány romba döntött gazdaságról, meg háborús helyzetről papol, de jobb dolga sincsen, minthogy "teljesen lényegtelen" változtatásokat eszközöljön az ország legfontosabb dokumentumában, anélkül, hogy a társadalmat erről meg kívánná kérdezni.
"Nekem pl. az a bajom vele, hogy egy letűnt kor maradványa, amelyet nem kívánok vissza. "
Az, hogy büszkék vagyunk a múltunkra, a történelmi hagyományainkra, és ennek kifejezést adunk az alkotmányunk preambulumában, még nem letűnt korok visszakívánása, kedves Kérdező. Szerintem.
A sok évtizedes internacionalista-kommunista, majd szadeszes agymosás után amúgy sem árt senkinek, ha jobban megismerjük és megbecsüljük a történelmünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!