Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szégyelli a Fidesz a...

Miért szégyelli a Fidesz a köztársaságot az ország megnevezéséből?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 12:02
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

"Na és szerinted kedves okos kérdező ezután mi fog változni,leszámítva a neveket?"

Ha nem fog változni semmi, akkor mi értelme lenne megváltoztatni az alkotmányt? Ennyire nem lehetsz naiv...

2011. márc. 14. 13:36
 12/38 A kérdező kommentje:

"Mi a bajotok a történelmi jogfolytonosságra való hivatkozással? Mert a szociknak nem tetszik?"

Nekem pl. az a bajom vele, hogy egy letűnt kor maradványa, amelyet nem kívánok vissza. Ha már változtatunk, akkor miért nem a jövőre, a 3. évezredre tekintünk? Miért a múltba kell folyton visszarévedni?

2011. márc. 14. 13:38
 13/38 anonim ***** válasza:
29%

Nem megváltoztatják.Talán ezt nem írták le a csodalapjaidban ahol informálódsz:)

Egyébként te miattad és a többi hülye miatt változatatják meg a neveket, hogy ezen rágódjanak,de egy valamelyest a lényegre koncentráló ember rájön, hogy semmi jogi relevanciája nincs neki.

2011. márc. 14. 13:40
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
Te hány éves vagy?
2011. márc. 14. 13:41
 15/38 A kérdező kommentje:

"Nem megváltoztatják.Talán ezt nem írták le a csodalapjaidban ahol informálódsz:)

Egyébként te miattad és a többi hülye miatt változatatják meg a neveket, hogy ezen rágódjanak,de egy valamelyest a lényegre koncentráló ember rájön, hogy semmi jogi relevanciája nincs neki."

Szerintem éppen azok a hülyék, akik elnézik, hogy a kormány romba döntött gazdaságról, meg háborús helyzetről papol, de jobb dolga sincsen, minthogy "teljesen lényegtelen" változtatásokat eszközöljön az ország legfontosabb dokumentumában, anélkül, hogy a társadalmat erről meg kívánná kérdezni.

2011. márc. 14. 13:43
 16/38 anonim ***** válasza:
17%
Na látom neked aztán lehet beszélni.Még értelmezni sem tudod a szavakat.További jó morfondírozást.
2011. márc. 14. 13:45
 17/38 A kérdező kommentje:
46-os, tőled látom, hogy nem is kapok értelmes választ. De azért köszi, hogy hozzászóltál.
2011. márc. 14. 13:46
 18/38 anonim ***** válasza:
29%
Én adtam neked,csak te nem tudod értelmezni.De arra még nem adtál választ,amit én kérdeztem.Úgyhogy kíváncsian várom,hátha sikerül valamit találni a kedvenc újságodban:)
2011. márc. 14. 13:53
 19/38 anonim ***** válasza:
45%

"Nekem pl. az a bajom vele, hogy egy letűnt kor maradványa, amelyet nem kívánok vissza. "

Az, hogy büszkék vagyunk a múltunkra, a történelmi hagyományainkra, és ennek kifejezést adunk az alkotmányunk preambulumában, még nem letűnt korok visszakívánása, kedves Kérdező. Szerintem.

A sok évtizedes internacionalista-kommunista, majd szadeszes agymosás után amúgy sem árt senkinek, ha jobban megismerjük és megbecsüljük a történelmünket.

2011. márc. 14. 13:54
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a kommunista időszaknál bármivel jobb lett volna az 1944. március 19 előtti irredenta, urambátyám világ a több millió nyomorgóval és Európa első zsidótörvényeivel. Az úgynevezett "jogfolytonosság" most arra a pontra helyezné vissza a fonalat, ahol ez az állapot uralkodott. Nem támogatom.
2011. márc. 14. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!