Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire "megkötik" az átlag...

Ennyire "megkötik" az átlag emberek kezét? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy Mo-n senki sem vehet stukkert sem már. :( Bezzeg az Amiknál meg kap az ember egy rohadt pisztolyt, ha bemutatja az engedélyt...Magyarba meg itt azért is sz*rakodni kell, hogy megkaphassak egy sz*ros engedélyt. :( Meg még meg sem védhetem magamat a bűnözőktől. :( Ehhez mit szóltok?
2011. márc. 14. 09:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"doboszoli "

megértelek igazad is van, de sajnos nekünk is.

a kérdésedre a válasz ,hogy átmásznának e a kerítésen. nos igen.

Az árammal feltöltött és táblával jelzett kerítésen is átmásztak. Pedig tudták, hogy nem aksiról megy, ugyanis korábban azt is ellopták.

A cigányok szinte direkt keresik az okot, hogy beléd kössenek. Ha egyet lelősz, akkor jön a 40 fős sereg. Akkor mit érsz 8-10 tölténnyel?

2011. márc. 14. 11:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Azért számítsátok bele azt is, hogy ha liberálisabb lenne a fegyvertörvény, akkor valószínűleg a bűnözők/potenciális bűnözök is könnyebben jutnának hozzá a fegyverekhez.
2011. márc. 14. 13:44
 23/31 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy egyszer megkergettek, és azért kell az éles fegyver. Hát menj a francba, kis h*lyegyerek.

Nekem max arra kéne, hogy a saját házamat megvédjem a betörőtől (rassztól függetlenül).

Ha te csak úgy kényed-kedved szerint akarsz az utcán lövöldözni arra, aki csúnyán néz rád, akkor:

1. Menj pszichológushoz

2. Utána a francba

3. Növögessél még egy kicsit, és tanulj jó sokat, hogy ne olyan környezetben kelljen dolgoznod, ahol hasonlók az általad említett atrocitások"

B*rom...Miért ne hordhatnám magamnál az utcán azt a k*rva fegyvert és nem lőném le őket, ha nem muszáj...De, ha mégis rám jönnének, hogy elvegyék az életem és az egyéb értékeimet 10-en én hezitálás nélkül lelőném az olyanokat. Legyen dzsipó vagy fehér vagy akárki...Nem vagyok rasszista csak tapasztalt. :)

2011. márc. 14. 14:22
 24/31 doboszoli ***** válasza:

Kamumail, nem tudok egyet érteni.

Nem tudom mennyire vagy képben az "orkok lelkivilágában", de alapból egy gyáva banda, akkor nagy az arc, ha ötszörös túlerőben vannak. Ezt a túlerőt lenne hivatott kiegyenlíteni a .38-as Sig Sauer. Az általam igen nagyra tisztelt Tonhauser is megmondta, ha cirkusz van, a legerősebbet kell leütni, és a többi lehiggad.

"..a bűnözők is könnyebben jutnának fegyverhez.."

Nem akarok tippeket adni, de fél napon belül Mo-on szinte bármilyen illegális fegyver beszerezhető, csupán pénz kérdése. Ki lesz az az analfabéta, aki a nevére bejegyzett

fegyverrel követ el bűncselekményt, amit a lövedék alapján beazonosíthatnak.

Mivel vagyok én veszélyesebb az otthon tartott önvédelmivel, mint a hathetes próbarendőr, a derekán hordott Pa-val?

Aztán, ha "önvédekeztem", és jogtalannak minősítik, majd én leülöm érte a járandóságomat. Inkább ülök én másért, mint más értem.

2011. márc. 14. 15:24
 25/31 anonim ***** válasza:

"Azért számítsátok bele azt is, hogy ha liberálisabb lenne a fegyvertörvény, akkor valószínűleg a bűnözők/potenciális bűnözök is könnyebben jutnának hozzá a fegyverekhez."

Csak megjegyzem, egy Pesti piacon 60.000 egy AK-47-es tárral és amivel csak akarod. Ha mondasz leltárszámot, akár azt is kihozzák a katonaságról.

2011. márc. 14. 15:34
 26/31 anonim ***** válasza:

Az amcsiknál viszonylag szabad a fegyverviselés. És látni a rendőrök, hogy igazoltatnak akár csak rutinból.

Az önvédelmi érv is jogos, de akkor csak otthon tartani lehessen. Ha mindenki hordhatja az utcán, valószínűleg jóval több lenne a lövöldözés is. A 2 autós összekoccan, vitáznak az egyiknek elszáll az agya, durr.

2011. márc. 14. 23:42
 27/31 doboszoli ***** válasza:

Természetesen otthoni tartásról beszélek, és előzze meg kőkemény, és ismétlődő alkalmassági vizsgálat.

Terjedjen ki a fizikális, mentális alkalmasságra, írja elő a készségszintű gyakorlati használatot. Mint a jogosítvány.

De hagyja meg a lehetőséget a tartásra, ill. indokolt esetben a rejtve viselésre is.

Bölcs politikusainknak meg van erre a lehetősége. Látva némelyik viselkedését, megnyilatkozásait, a papírvágó kést is eltenném előle.

2011. márc. 15. 05:52
 28/31 anonim ***** válasza:

,,Kies hazánkban önvédelmi lőfegyverhez jutni, mezei polgárnak tényleg nem is nehéz, hanem LEHETETLEN. "

Jó lenne ha nem beszélnél hülyeséget. Most idézzem be a vonatkozó törvényt?

Mi az ,hogy lehetetlen? Nézzél már utána mielőtt ostobaságokat beszélsz!

2011. márc. 15. 09:51
 29/31 doboszoli ***** válasza:

Kérlek idézd!

Ne is idézd, írd le, hogy hogyan tudnék ÖNVÉDELMI célra vásárlási engedélyhez jutni, maroklőfegyver tartására.

Nem vadász, nem sport célra, önvédelemre.

Szerintem sok embert érdekelne a megoldás.

Vadász voltam, sportlövő voltam, de lehet, hogy mégis hülyeséget beszélek. bevállalom, ha meggyőzöl. Rajta!!

2011. márc. 15. 21:51
 30/31 doboszoli ***** válasza:
Hm. Lehet, hogy mégsem beszéltem "hülyeséget"?
2011. márc. 17. 04:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!