Ennyire "megkötik" az átlag emberek kezét? (Bővebben lent. )
"doboszoli "
megértelek igazad is van, de sajnos nekünk is.
a kérdésedre a válasz ,hogy átmásznának e a kerítésen. nos igen.
Az árammal feltöltött és táblával jelzett kerítésen is átmásztak. Pedig tudták, hogy nem aksiról megy, ugyanis korábban azt is ellopták.
A cigányok szinte direkt keresik az okot, hogy beléd kössenek. Ha egyet lelősz, akkor jön a 40 fős sereg. Akkor mit érsz 8-10 tölténnyel?
"Ja, hogy egyszer megkergettek, és azért kell az éles fegyver. Hát menj a francba, kis h*lyegyerek.
Nekem max arra kéne, hogy a saját házamat megvédjem a betörőtől (rassztól függetlenül).
Ha te csak úgy kényed-kedved szerint akarsz az utcán lövöldözni arra, aki csúnyán néz rád, akkor:
1. Menj pszichológushoz
2. Utána a francba
3. Növögessél még egy kicsit, és tanulj jó sokat, hogy ne olyan környezetben kelljen dolgoznod, ahol hasonlók az általad említett atrocitások"
B*rom...Miért ne hordhatnám magamnál az utcán azt a k*rva fegyvert és nem lőném le őket, ha nem muszáj...De, ha mégis rám jönnének, hogy elvegyék az életem és az egyéb értékeimet 10-en én hezitálás nélkül lelőném az olyanokat. Legyen dzsipó vagy fehér vagy akárki...Nem vagyok rasszista csak tapasztalt. :)
Kamumail, nem tudok egyet érteni.
Nem tudom mennyire vagy képben az "orkok lelkivilágában", de alapból egy gyáva banda, akkor nagy az arc, ha ötszörös túlerőben vannak. Ezt a túlerőt lenne hivatott kiegyenlíteni a .38-as Sig Sauer. Az általam igen nagyra tisztelt Tonhauser is megmondta, ha cirkusz van, a legerősebbet kell leütni, és a többi lehiggad.
"..a bűnözők is könnyebben jutnának fegyverhez.."
Nem akarok tippeket adni, de fél napon belül Mo-on szinte bármilyen illegális fegyver beszerezhető, csupán pénz kérdése. Ki lesz az az analfabéta, aki a nevére bejegyzett
fegyverrel követ el bűncselekményt, amit a lövedék alapján beazonosíthatnak.
Mivel vagyok én veszélyesebb az otthon tartott önvédelmivel, mint a hathetes próbarendőr, a derekán hordott Pa-val?
Aztán, ha "önvédekeztem", és jogtalannak minősítik, majd én leülöm érte a járandóságomat. Inkább ülök én másért, mint más értem.
"Azért számítsátok bele azt is, hogy ha liberálisabb lenne a fegyvertörvény, akkor valószínűleg a bűnözők/potenciális bűnözök is könnyebben jutnának hozzá a fegyverekhez."
Csak megjegyzem, egy Pesti piacon 60.000 egy AK-47-es tárral és amivel csak akarod. Ha mondasz leltárszámot, akár azt is kihozzák a katonaságról.
Az amcsiknál viszonylag szabad a fegyverviselés. És látni a rendőrök, hogy igazoltatnak akár csak rutinból.
Az önvédelmi érv is jogos, de akkor csak otthon tartani lehessen. Ha mindenki hordhatja az utcán, valószínűleg jóval több lenne a lövöldözés is. A 2 autós összekoccan, vitáznak az egyiknek elszáll az agya, durr.
Természetesen otthoni tartásról beszélek, és előzze meg kőkemény, és ismétlődő alkalmassági vizsgálat.
Terjedjen ki a fizikális, mentális alkalmasságra, írja elő a készségszintű gyakorlati használatot. Mint a jogosítvány.
De hagyja meg a lehetőséget a tartásra, ill. indokolt esetben a rejtve viselésre is.
Bölcs politikusainknak meg van erre a lehetősége. Látva némelyik viselkedését, megnyilatkozásait, a papírvágó kést is eltenném előle.
,,Kies hazánkban önvédelmi lőfegyverhez jutni, mezei polgárnak tényleg nem is nehéz, hanem LEHETETLEN. "
Jó lenne ha nem beszélnél hülyeséget. Most idézzem be a vonatkozó törvényt?
Mi az ,hogy lehetetlen? Nézzél már utána mielőtt ostobaságokat beszélsz!
Kérlek idézd!
Ne is idézd, írd le, hogy hogyan tudnék ÖNVÉDELMI célra vásárlási engedélyhez jutni, maroklőfegyver tartására.
Nem vadász, nem sport célra, önvédelemre.
Szerintem sok embert érdekelne a megoldás.
Vadász voltam, sportlövő voltam, de lehet, hogy mégis hülyeséget beszélek. bevállalom, ha meggyőzöl. Rajta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!