Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire "megkötik" az átlag...

Ennyire "megkötik" az átlag emberek kezét? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy Mo-n senki sem vehet stukkert sem már. :( Bezzeg az Amiknál meg kap az ember egy rohadt pisztolyt, ha bemutatja az engedélyt...Magyarba meg itt azért is sz*rakodni kell, hogy megkaphassak egy sz*ros engedélyt. :( Meg még meg sem védhetem magamat a bűnözőktől. :( Ehhez mit szóltok?
2011. márc. 14. 09:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ha politikus vagy mindjárt könnyebben hozzájuthatsz! Csak az ilyen alávaló szar szemétládák mint a magyar átlagember nem juthat hozzá! Mit képzel magáról az állampolgár? Képes lenne munkanélkülivé tenni azt a sok "képzett" rendőrt, meg fegyőrt, azzal, hogy inkább ő védi meg magát és nem várja meg késsel a gyomrában azt a háromnegyed órát amíg hazánk dicső rendőrei kiérnek? Ez nem az EU, itt rend van és fegyelem, akár két hét alatt!
2011. márc. 14. 09:58
 2/31 A kérdező kommentje:
Hát igen két hét alatt. :) Akkor is csak a trafiztak tovább és nem járőröztek ott se ahol lakom amikor a (Zs)orbán viktorka bemondta, hogy két hét alatt rendet teszünk. :S ASD...Hát igen...Politikus seggeknek megy a jard, de az átlag civil már megse védheti magát...
2011. márc. 14. 10:04
 3/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem sem marad más, mint a gézfegyver. Ezt tudom maximum javasolni, a fegyverviselésire ebben az országban valóban nagyon kevés az esély.
2011. márc. 14. 10:04
 4/31 A kérdező kommentje:
Szerintem itt már csak egy Nemzeti-Katonai diktatúra segíthet. :( Semmi más.
2011. márc. 14. 10:05
 5/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat. Nem gézfegyver, azt a kórházban kapsz :) gázfegyver
 6/31 A kérdező kommentje:
gézfegyver. :D
 7/31 A kérdező kommentje:
Hááát...Gázfegyver...hmm...Megfelelne...Csak azt ingyen is előtudom állítani az ülepem lukából. :) Csak egy hátránya van amikor megindulna a gáz akkor a kilövő állást az illető orrába kell tolni és izomból eldurrantani ami a csövön kifér. :D
2011. márc. 14. 10:07
 8/31 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, inkább ez, mint egy diktatúra, mert erről legalább elmondhatom, hogy rossz, de ha egy diktatúra az lenne,(persze lehet, hogy két hét alatt rendbe tennék az országot, akármi megtörténhet) akkor nem szólalhatnánk meg, hogy "nekünk mégis a többpártrendszer kell."
2011. márc. 14. 10:08
 9/31 anonim ***** válasza:

"Szerintem itt már csak egy Nemzeti-Katonai diktatúra segíthet. :( Semmi más."

Szerintem az csak árthat. Fegyverliberalizációra van szükség, akkor talán a politikusok is észbe kapnak, ha mondjuk párezer fegyverviselő állampolgár megy ki a Kossuth térre. De ez soha nem fog megtörténni, mert egyrészt a politikusok félnek a népharagtól, másrészt akkor nem lehet annyi pénzt pumpálni a rendőrséghez (pontosabban az ottani elvtárs barátok zsebébe).

2011. márc. 14. 10:08
 10/31 A kérdező kommentje:
Én azért mondom, hogy nemzeti-katonai kormány kéne ide, mert az igaz, hogy részben katonák, de legalább hazaszeretők is irányítanának akkor. :D Nemcsak a katonai elmebetegek. :D
2011. márc. 14. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!