Ennyire "megkötik" az átlag emberek kezét? (Bővebben lent. )
nem ennyire egyszerű. egy 70 éves ürge is meg akarta akadályozni, hogy meglopják a cigók. engedéllyel tartott fegyvere volt. használta is, igaz valszeg nem tökéletesen. Agyonverték. Alig egy hónapja.
az a baj, hogy sehogy sem jobb. Én szeretem a fegyvereket, de nem vagyok benne biztos, hogy hatásos lenne. A végén odajutunk, hogy az utcán már a legkisebb szóváltást is pisztollyal intézik el.
Csak mondom, vannak országok ahol sokkal szigorúbb a fegyverviselési engedély.Sőt, van ahol civileknek tilos a lőfegyver. Sőt, van ahol -angoloknál- a közrendőr is csak gumibotot fog a kezébe.
Máshol meg akár ágyút is vehetsz a keretedbe.
Ez van. Mit kell ezen pörögni? Ki a francra akarsz lövöldözni?
Egyébként meg nem is olyan nehéz engedélyhez jutni nálunk.
Vagy akartál engedélyt de kiderült, hogy idegbeteg vagy, és azoknak nem adnak?
Ja, hogy egyszer megkergettek, és azért kell az éles fegyver. Hát menj a francba, kis hülyegyerek.
Nekem max arra kéne, hogy a saját házamat megvédjem a betörőtől (rassztól függetlenül).
Ha te csak úgy kényed-kedved szerint akarsz az utcán lövöldözni arra, aki csúnyán néz rád, akkor:
1. Menj pszichológushoz
2. Utána a francba
3. Növögessél még egy kicsit, és tanulj jó sokat, hogy ne olyan környezetben kelljen dolgoznod, ahol hasonlók az általad említett atrocitások
Dantes!
Kies hazánkban önvédelmi lőfegyverhez jutni, mezei polgárnak tényleg nem is nehéz, hanem LEHETETLEN.
Csak két kérdés az ellenzőknek:
1. Hány bcs.-t követtek el az elmúlt 10 évben engedéllyel tartott fegyverrel?
2. Akkor is olyan bátran mászna-e át a kerítésemen a "megélhetési kéregető", ha tudná, hogy LEHET, ott figyel a .45-ös az éjjeli szekrényen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!