Milyen lenne egy tökéletes párt?
És miért nem lehet egy olyan pártszövetséget kialakítani, akik EGYÜTTMŰKÖDVE képviselik a magyarságot, és nem egymás ellen? Tudom, hogy jelenleg itthon nincs erre lehetőség, mert túl sok az ellentét a pártok között. Na de pont ez itt a baj, képtelenek máshogy viselkedni.
És ugyebár ennek az az eredménye, hogy a társadalom is ezt az ellenségességet tükrözi le a Parlamentről.
Én pl. soha nem beszélek politikáról ismerősökkel mert nem akarok összeveszni senkivel emiatt. És ez is baj. Ha más prefelált pártját kritizálom úgy értékeli, mintha neki szúrnám ki a szemét.
Pedig ha a pártok normálisan viszonyulnának egymáshoz, akkor az emberek is felszabadultabban beszélnének a politikáról és nem lincselnének egy kritika miatt.
"akik EGYÜTTMŰKÖDVE képviselik a magyarságot, és nem egymás ellen?"
A magyarságot a külügyminisztérium, a kormány és a diplomáciai testület képviseli kifelé.
"Tudom, hogy jelenleg itthon nincs erre lehetőség"
Egyetlen ország van, ahol az összes párt "összefogásban" kormányoz és az "egész népet" képviseli: Észak-Korea.
"Én pl. soha nem beszélek politikáról ismerősökkel mert nem akarok összeveszni senkivel emiatt. És ez is baj."
Miért baj? Nem kell politizálni barátokkal vagy rokonokkal. A politikai véleményed magánügy.
53
Ki beszélt arról, hogy kifelé ki képvisel?A magyarok akaratának a törvényhozási képviseletéről van szó.
"Ja, és ÉKorea tanulmányozása heyett inkább Svájc felé nézz."
Svájcban nincs ellenzék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!