A politikai szélsőjobboldal mit tud felmutatni igényes zene területén?
Na idefigyelj tew kistaknyos! Ne oszd itt az észt, mert
1. még kis taknyos vagy!
2. "hazaáruló balfácán? Talán azért mert vannak itt még tisztán látó, értelmes emberek" Tehát azért vagy tisztánlátó, mert mindenkit, aki nem ért veled egyet,azt le hazaárulózod, mert nem fér bele a fekete-fehér világképedbe!
3. Húzzál leckét írni és tanulj némi történelmet!
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:36
Wass Albert nevét hiába szádra ne vedd, kutya.
Na amikor ezt a kérdést olvastam, azt hittem megint egy idióta, de elolvastam, hogy ki írta ki, és rá kellett jönnöm, hogy megint ez a nyomorék agyhalott ír ki baromságokat.
Ákoska, mond már meg nekem, miért kéne egy pártnak zenével foglalkozni??
Mióta itt látlak GYIK-en, egyfolytában talákozom ezekkel az idióta kérdéseiddel és válaszaiddal.
Tennél egy szívességet a társadalomnak: lődd fejbe magad!
ma 19:45
Most már ezt nem mosod le magadról még ha viccnek is szántad. A nemzeti rock a nemzeti érzéseket eleveníti fel zenéiben nem a politikát és ezt jól jegyezd meg.
Most már ezt nem mosod le magadról még ha viccnek is szántad
aki komolyan veszi az örülhet a farkának, normális emberek tudják...
Miért nem húzol már el innen 38%? Ez már a mi országunk! az új Zsidó Hazában nincs szükség ilyen engedetlen, hasznavehetetlen gójokra mint te! Miért nem állsz be szolgálni minket, mint a többi jobbágy?
Egyébként Kérdező, majd lehet a Dohány utcában szóba hozom, hogy kapjál egy kis prémiumot a kemény munkádért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!