Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikai szélsőjobboldal...

A politikai szélsőjobboldal mit tud felmutatni igényes zene területén?

Figyelt kérdés
nem a nemzeti rockról beszélek, hanem a még annál is szélsőségesebbekről például a Divízió 88, bár az nem mondható igényesnek.
2011. márc. 5. 23:28
1 2 3 4 5
 21/42 bumbi02 ***** válasza:

Mivan irigykedünk kedves hazaáruló balfácán? Talán azért mert vannak itt még tisztán látó, értelmes emberek. Akár mennyire igyekszel te akkor is csak álmodhatsz arról hogy valaha befogadnak a zsidók számukra csak egy szánalmas gójocska vagy.

ezzel a hozzászólásoddal meg alá támasztod hogy értelmes vagy, nem?? lol..

amúgy meg, nem jó a zenét politikával keverni. balost se, jobbost se. a rózsaszín pitbullnak is van elég sok igénytelen száma, a diviziónak is.. szerintem hallgathatatlan, és a zenébe ne legyen politika, mert ha zenét akarok hallgatni akkor zenét akarok hallgatni, nem pedig politizálni. ha zenét hallgatok akarok hallani egy jó dallamot, egy fülbemászó gitárszólót, egy jó dob alapot, nem pedig azt hogy gyurcsány takarodj.

2011. márc. 6. 10:57
 22/42 anonim ***** válasza:
Mostanság azt vettem észre, hogy ennek az oldalnak is kezd romlania a minősége.Minőségi politizálás helyett, "bulvár" politizálás zajlik, és sokaknak az igényük kimerül az ilyen ostoba és primitív témákban, mint hogy szélsőjobbos zene, politikai nyilatkozatok heteken át történő boncolgatása, konkrét emberek "fikázása" stb....
2011. márc. 6. 11:04
 23/42 anonim ***** válasza:
14%

Mert a szélsőjobbosok mind igénytelen, ostoba és buta emberek.

És igen, én is hazaáruló zsidó féreg vagyok.

2011. márc. 6. 11:23
 24/42 anonim ***** válasza:
Miért kellene egy politikai pártnak felmutatni bármit a művészet terén? A politikai pártoknak nem művészkedniük kell, hanem programokat kidolgozni. Ez a nemzeti rock dolog a jobbik olcsó propagandájának a része. Ezek a nemzeti rockerek mitől lettek ennyire nagyon magyarok?
2011. márc. 6. 11:46
 25/42 anonim ***** válasza:

"Nem komplett ez az ember most már tisztán látom. Látszik hogy LMP-s."

AZ LMP az hol szélsőbal, te szerencsétlen lelki nyomorék? Tessék csak a kis nemzeti-bolsevik pártocskád háza táján körülnézni!

2011. márc. 6. 12:24
 26/42 anonim ***** válasza:

ma 12:24

Mikor mondtam én ilyet? Nehéz felfogású ember lehetsz az már biztos.

2011. márc. 6. 14:06
 27/42 anonim ***** válasza:

"Mikor mondtam én ilyet?"

Mert akkor mit mondtál? Vagy csak ráfeküdtél a billentyűzetre és ez jött ki? Akkor magyarázd már el, hogy jön ki az, hogy:

a Kérdező szarnak tartja a szélsőjobbos zenét

+szerinte vannak jó szélsőbalos zenék

=a Kérdező LMP-s?

Na, magyarázd el, ha sikerül, szerintem esélyes vagy a Nobel díjra!

2011. márc. 6. 16:04
 28/42 anonim ***** válasza:
Tehát aki szereti a szélsőbal zenét, akkor biztos szélsőbal, és akkor biztos LMP-s, mert a LMP egy fúdekomcsi párt, nemigaz?
2011. márc. 6. 16:08
 29/42 anonim ***** válasza:

Walter

Logikát ne keress, Magyarországon jellemzően azok szoktak komcsizni, akik amúgy nagyon jól kiegyeznének egy felújított Kádár-rendszerben, ahol azért lehet székely himnuszt énekelni.

2011. márc. 6. 16:20
 30/42 anonim ***** válasza:

ma 16:04

Te szerencsétlen bolond ha követnéd az oldalon történ eseményeket akkor tudnád hogy miért mondtam. Marha okos lehetsz ha ezt szűrted le a válaszomból.

2011. márc. 6. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!