Elhiszi valaki, hogy Elvis Presley 1957-ben egy segélykoncerten a magyar állampolgárok megsegítése érdekében kampányolt? Miért csak 21 évvel a rendszerváltás után hallottunk először erről a hőstettről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 21:41
21/25 anonim válasza:
Akinek voltak Amerikában vagy bárhol a nyugati világban rokonai, azokat megfigyelés alatt tartotta a hatalom. A leveleket felbontották, a csomagokat is, aztán ki tudja, talán ki is lopkodták az értékesebb részét, mert levelek és a csomagok is felbontva érkeztek! Mi volt értékes? Kávé, kakaó, csokoládé, meleg pulóver, kabát, jobb cipő, nylonharisnya stb. Igen, ezek jelentették az ÉRTÉKET, ezeket itthon nem lehetett kapni, állandóan voltak hiánycikkek.
22/25 anonim válasza:
F*sz tudja. Bizonyíték van?
Inkább Horthyról neveznének el teret.
23/25 Salx Narval válasza:
Hát nézzétek meg és döntsétek el, hogy igaz vagy nem, reklámfogás, vagy nem, segített e ez nekünk anno, vagy nem. [link]
24/25 Salx Narval válasza:
Minden esetre a világ vezető politikusai hallgattak,ez 21 éves fiú, legalább tett valamit értünk, még akkor is, ha esetleg menedzseri tanácsra tette.Én sem hiszem , hogy végigkalapozta Amerikát, de nekem elég, hogy valaki legalább szót emelt.Ettől függetlenül,engem nem zavarna egy Elvis tér az én városomban.De ebbe nem akarok állást foglalni, ti éltek ott, döntsétek el ti.
25/25 anonim válasza:
A Nagy nyugat hallgatott, a Szabad Európa harsogott, itthon pedig a szovjetek szétlőtték Budapestet. Elvis legalább megtette, amit az akkori állam- és kormányfőknek kellett volna megtennie. De Szuez és Egyiptom fontosabb volt nekik! Magyarországon NINCS számottevő olaj, nem volt fontos, cserbenhagyták. Ez az igazság, hiába mosakodnak utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!