Milyen okos lett Gyurcsány?
Észrevehető, hogy az MSZP amióta háttérbe szorult sorban jönnek a jó ötletek és hogyan, minő módon lehetne megváltoztatni az országot, az is fura hogy 8 évig ez nem jutott eszükbe.
például...
http://www.youtube.com/watch?v=i2yfI5-HCYM
Hogy a fenébe akadályozott volna meg bármit a FIDESZ?
Népszavazással sikerült három dolgot megváltoztatni. És ott sem a FIDESZ, hanem az emberek választottak.
Csak szólok, MSZP - SZDSZ többség volt. A FIDESZ és társaik belerokkannak, akkor sem tudnak keresztül húzni bármit is, kivéve persze, amihez kétharmad kell. De az MSZP, mint mondták, akkor sem módosított volna alkotmányt. Tehát nem igazán értem, hol itt a probléma.
Bááár, kezdem sejteni. Talán a tisztelt képviselő urak nem mindig jártak be dolgozni, és az alig 10 ember többségben lévő kormánypártnál néha a FIDESZ volt többségben? :)
gyurcsány 1 fogyatékos meg se kell hallgatni
mer minek?
A magyar politikai berendezkedés olyan, hogy az néppel mindig csak az ellenzék foglalkozik.
Jó ötletei az ellenzéknek vannak, a kormányoldal az buta. Amikor a kormánypártot megválasztják, akkor az akár napok alatt úgy elbutul, hogy csak lopni képes önállóan.
Gyurcsány mindig okos volt, ezt Orbán mondta....
Ökörköri
jah érdemes megnézni azt a ha jól tudom '89es videót, amelyikben Orbán megmondja hogy az MSZPnél egy ember van akit számitásba kell venni, az a Gyurcsány...
amúgy meg, Gyurcsány mióta nem miniszterelnök egyre szimpatikusabb... vannak jó megjegyzései (mielőtt belekötnétek nem azt mondtam hogy ő egy csodaember, és tisztelem, csak annyit írtam hogy vannak jó megjegyzései, meglátásai.)
bumbi02 - nek
Akkor ezt a két jó embert kéne összezárni. Csak kitalálnának valamit...
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!