Mit szóltok Gyurcsány-pajtás beszédéhez a TV-ben?
Nekem nem "pajtásom" .... :)))
Egyébként olyan volt, mint mikor a hülye apuka a még hülyébb gyerekével beszélget.
a 19 36 ossal egyetértek, nincs is több hozzá szolni valom, itt csak az átlagon aluliakat bántják megint, gyurcsánynak magába kélne szállni, ö aki 200 akármennyit költ naponta nem mondja már meg hogy szoritsuk össze a dolgainkat, magánál kellene kezdeni, hát mit sztolok ???
Hát azt hogy régen el kellett volna távoznia !!!
Ha egy okos ember hülyének néz, azon elgondolkodok.
Ha egy idióta ember néz hülyének, az felháborít!
Két hete vesztettem el a munkahelyemet, háromezer forintunk van itthon, és ki vagyok oktatva rendesen, hogy dolgozzak, ne segélyért kuncsorogjak!
Szerinted mit szólok? (köpedelem az egész)
.
A helyzet az, hogy én utálom az egészet... A politikát, az MSZP-t a FIDESZ-t az összes mocskos zsidócigány bandát... Viszont az embert, Gyurcsányt, annak ellenére, hogy magáért a helyzetért utálom, bár baromira nem lehet egy emberre, vagy egy pártra fogni ezt, mégis becsülöm, tisztelem, hogy kiáll, elmondja, össze-vissza beszél. Egy okos ember, jól csinálja a MAGA dolgát, nem értem hogy mi a f*sznak szenved az "ország élén", hiszen megvan neki az, ami neki kell...
Úgy gondolom, hogy a magyarok helyzetéért a Magyarok a felelősek, meg a történelem és a jelenkori hozzáállás. Mindegy hogy rohadt zsidó, mocskos cigány, köcsög székely vagy tróger-önsanyargató-tehetetlen-ökör magyar.
Én Magyar vagyok, de nem magyarnak vallom magam. A világhoz tartozom. Viszont a magyaroknak van egy olyan természetükből fakadó hibájuk, hogy képtelenek a szarból várat építeni, pedig szerintem LEHET. Meg sem látják a lehetőségeket. Ha esetleg igen, akkor is csak beszélnek róla, mert ők a szarhoz nem nyúlnak, inkább legyen szar!
Sőt mindenki a szarból épít várat az elején, ami akár gyémánttá is válhat! Mi, magyarok csak szarunk, szarunk egy helyre és odatoljuk a szart a kormánynak, hogy építsen belőle várat. A szarból kiszívják a "lét", majd tehetetlenül, bár lopva, kiállnak a publikum elé, és mi Magyarok meg szidjuk őket, hogy mekkora nagy f*szok...
Ami így is van, de amint mondom, azért mégsem.
Tehát ezt már régen elcsesztük és ha nem tér észhez a magyar, nem is lesz jobb... Egy embert (aki egy intelligens ökör) nem lehet fikázni, szidni, mert töri magát az "ország élén"... ha hiába is csinálja, de akkor is ő csinálja...
*** ne vegye seni sem személyes sértésnek, amiket írtam. általánosságban szólva gondolom. és úgy igazak is. ezvan.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!