Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha választani kéne akkor a...

Ha választani kéne akkor a kommunizmust vagy a hungarizmust választanád?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérnék, ha lehet :)
2011. febr. 27. 17:48
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván azért ennyit írtam, mert a lényeget tömören akartam összeszedni (vagy hívhatod gereblyézésnek, a lényegen nem változtat).

Az volt a kérdés, hogy ÉN mit választanék (természetesen az "én" mindenkinek más személyt jelent, mielőbb belekötnél), ez alapján választottam a hungarizmus eszméjét. Alapvetően is közelebb áll hozzám, talán az érdekeim is úgy kívánják. Mindenképpen marad az.

2011. febr. 27. 18:51
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
"alapvető emberi jogokat tipor a sárba" Hol,mi,hogy? Mikor? A feudalizmus jogrendszerét? A Kádárista államszocializmusét? A liberalizmusét? Jelenleg jogod van van,magánterületeket,erdőket felvásárolni,10 éves kisgyerekeket éhbérért foglalkoztatni,persze ha elég pénzed és befolyásod van hozzá!
2011. febr. 27. 18:58
 13/57 anonim ***** válasza:
7%
A felsorolt dolgok ellen mind tesz a hungarizmus.
2011. febr. 27. 19:01
 14/57 anonim ***** válasza:
87%

ma 19:01

És Te hungarista vagy? Lehet hülyén hangzik a kérdés,de mert,nyilván te most két választás közül választottál,sose lehet tudni! Ha az vagy,akkor mértnem vagy inkább humanista? Mért ,csak a magyarok?

2011. febr. 27. 19:08
 15/57 anonim ***** válasza:
38%
Rohadjon ki a szíve mindkettőnek! A kommunizmus utópia, a hungarizmus barbárság!
2011. febr. 27. 19:21
 16/57 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok hungarista, Lilla vagyok, de a hungarizmust tudnám inkább pozitívan megélni.
2011. febr. 27. 19:22
 17/57 anonim ***** válasza:
6%

" Sverdans válasza:

Rohadjon ki a szíve mindkettőnek! A kommunizmus utópia, a hungarizmus barbárság!"

Te pedig cigányokra jellemző kinyilatkoztatást választottál.

2011. febr. 27. 19:23
 18/57 anonim ***** válasza:
32%
Te pedig egy tekintélyelvű ember vagy! Nem sok különböztet meg az állatoktól, náluk dívik a tekintélyelvűség! ja és elmondanám, hogy ezt a káromkodást a cigányok vették át tőlünk! Tudatlan kis nacionalista! ÉLJEN A DEMOKRÁCIA!
2011. febr. 27. 19:24
 19/57 anonim ***** válasza:
Eddig még nemigen volt demokrácia, nem is lesz...
2011. febr. 27. 19:27
 20/57 anonim ***** válasza:
Attól pedig még, hogy azok vették át, ma már hozzájuk köthető... Te barbározol le akárkit? "Ember", még értelmesen, intelligensen hangot sem tudsz adni a véleményednek!
2011. febr. 27. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!