Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valószínű lesz hamburgeradó,...

Valószínű lesz hamburgeradó, szerintetek ennek van értelme?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, annak link:

http://www.youtube.com/watch?v=4Jcb96ZcICY

2011. febr. 27. 14:46
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nono fiam, visszább az agarakkal nemzetünk konyhájától. Inkább a töltött káposztától halok meg, mint a hambitól, amit annyi mesterséges anyagot tartalmaz mint egy NASA űrhajó. A gulyásba legalább tudjuk mit dobunk bele. (Leszámítva azt a szomorú tényt, hogy a hús húsüzemből való megkínzott soha meg nem mozdult állatokból, akit ki tudja mivel hizlaltak fel, hogy minél magasabb áron lehessen eladni)
2011. febr. 27. 17:28
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adóztassuk meg a hungarikumok elkészítéséhez szükséges alapanyagokat is! Ű

A magyar "hungarikum" ételek,mint a hurka,kolbász,töltött káposzta,körömpörkölt,lángos,palacsinta, stb. olyan egészségesek lennének?

2011. febr. 27. 17:29
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
"nkább a töltött káposztától halok meg, mint a hambitól, amit annyi mesterséges anyagot tartalmaz mint egy NASA űrhajó." Akkor értelmetlen az indok az adóztatásra, nem gondolod? Ja és különbséget kellene tenni egy mekisburger és a sarki hamburgeres között (nem feltétlenül van macskából, én még soha nem tapasztaltam)
2011. febr. 27. 17:31
 24/45 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem teljesen jogos. Ne az én adómból gyógyítsák a cigiző, kólát és napi 10 kávét megivó, hamburgerzabáló, minden hétvégén berúgó állatokat. És annyit hozzáteszek, hogy ez nem a legszegényebb réteg...

Láttam, hogy többen írták itt, hogy mindent megpróbál ráfogni a Fidesz az előző kormányra. Miért, szerintetek nem az előző kormány baszta el? Nem. Hanem ti basztátok el mocskos volt MSZP-s szavazók, és még van pofátok ideírni ilyeneket, hogy a Fidesz tett tönkre mindent 9 hónap (!) alatt, és hogy ezt fogja rá a komcsikra.

Nevetségesek vagytok...

2011. febr. 27. 17:37
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

65-ös! A válaszod téged minősít! (nem vagyok MSZP-s)

"Ne az én adómból gyógyítsák a cigiző, kólát és napi 10 kávét megivó, hamburgerzabáló, minden hétvégén berúgó állatokat" Látom nagyon érted a dolgot! Talán olvasd el újraaz ellenérveket, meg az összes szakmai szerv tiltakozását ez ellen a baromság ellen!

2011. febr. 27. 17:41
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lemerem fogadni, hogy valami rendszerváltáskor meggazdagodott vállalkozó vagy!
2011. febr. 27. 17:42
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Sverdans:

Szerintem ne vitatkozz a 65-össel.Nem biztos hogy egy gazdag vállalkozó,sztem csak egy egyszerű Fideszes akinek átmosták narancslével az agyát.

2011. febr. 27. 17:47
 28/45 anonim ***** válasza:
18%

Igen, értem a dolgot. Mert amit írtam, az a józan ész. A többi mind kifogás, és a kormány lejáratása (amiben manapság mindenki nagyon "profi", persze 8 évig kuss volt...).

Egyébként nem vagyok se vállalkozó, se gazdag. Sőt, még narancslével sincs kimosva az agyam.

Rólatok viszont látszik, hogy világmegváltó, 'mindenkicsalórablócigányzsidózó' jobbikosok vagytok.

2011. febr. 27. 18:14
 29/45 anonim ***** válasza:
93%

"Rólatok viszont látszik, hogy világmegváltó, 'mindenkicsalórablócigányzsidózó' jobbikosok vagytok."

Majdnem eltaláltad.Valóban a szélsőségeseket támogatom mert a szélsőséges pártok az egyetlenek akik foglalkoznak a szegényebb réteggel, legyen az Jobbik vagy Munkáspárt.Mindkettőt maximálisan támogatom.

2011. febr. 27. 18:20
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy!

Nincs egészségtelen étel, csak egészségtelen étrend!

2011. febr. 27. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!