Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valószínű lesz hamburgeradó,...

Valószínű lesz hamburgeradó, szerintetek ennek van értelme?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, annak link:

http://www.youtube.com/watch?v=4Jcb96ZcICY

2011. febr. 27. 14:46
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
49%

"Van, mert ezzel a szegényebb rétegeket akiktől már más indokkal nem tudnak adót beszedni meg tudják nyúzni mégegyszer."

Amelyik "szegény" ember tényleg "

hamburgert eszik az meg is érdemli... Kóla, sütkrumpli, chips, hamburger. Ez legalább nem az alacsony jövedelműeknektől való pénzelvonás.

2011. febr. 27. 15:26
 12/45 anonim ***** válasza:
60%
szóval van itt olyan idióta aki szerint a hamburgeradó a hamburgert érinti csak?
2011. febr. 27. 15:35
 13/45 anonim ***** válasza:
43%
Jogosnak tartom, ahogyan azt is jogosnak tartanám, hogy aki sportol, annak kevesebb tb-járulékot kelljen fizetni, esetleg a tényleg egészséges élelmiszerek 0%-os Áfakulcsúak legyenek. Illetve az alkohol, cigaretta jövedékiadóját 300%-ra emeljék, a benzinét csökkentsék a harmadára.
2011. febr. 27. 15:53
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Legelső vagyok.

Még annyit akartam ,hogy ez nem csak a hamburgerről szól hanem mindenről ami SZERINTÜK egészségtelen.Tehát chipstől egész a kóláig, de akkor innentől kezdve minden ami tartalmaz cukrot meg zsírt.Ez pont olyan mint a médiatörvény,hogy büntetnek valamiért csak senki se tudja hogy mit szabad és mit nem ezért mindenki lehet áldozat.

2011. febr. 27. 16:07
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk szerintem a sok ch tényleg g*ciegészségtelen...
2011. febr. 27. 16:21
 16/45 A kérdező kommentje:

Köszönjük a degradáló kommentet Kamuakilakármi, mi is tudjuk, hogy nem csak a hambi, hanem minden egészségtelen dolog megkapja az adót, egészen az epres nyalókáig.

Kíváncsi leszek, mikor kezdenek ezzel visszaélni, és kezdenek el minél több kaját egészségtelennek megnevezni. Talán már most rögtön. Pl tojás az egészségtelen, növeli a koleszterint.

Attól mert a szállingózó legyet is megpróbálják kihúzni a zsebünkből, nem lesz jobb itt semmi. Bár az igazat megvallva szerintem matematikai képtelenség, hogy jobb legyen a hitelen alapuló pénzügyi rendszer miatt.

Inkább a cickányokat kéne korlátozni, nem a hambit, azok sokkal jobban károsak az egészségünkre.

2011. febr. 27. 16:39
 17/45 doboszoli ***** válasza:
100%

Az egekbe szökő gyógyszerárak mellett, kissé hülyén mutat az "egészségünket óvó Gondos Kormány" hamburgermicsodája.

De majd jön egy Fideszes, aki jól megmagyarázza, hogy ez nekünk jó, meg különben is Gyurcsány tehet róla.

2011. febr. 27. 16:45
 18/45 anonim ***** válasza:
59%

Hát kifejezetten egészségtelen étel nincs csak egészségtelen étrend ...

És a hamburger adó nem csak a hamburgert fogja érinteni!!!

2011. febr. 27. 16:55
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
azért írtam kérdező amit, mert fentebb valaki azzal vagdalkozott, hogy meg is érdemli az aki hamburgert vesz.
2011. febr. 27. 16:56
 20/45 anonim ***** válasza:
mondjuk a másik érdekes kérdés hogy kik vagy mik döntik el hogy mi egészségtelen hiszen a hambinál vannak egészségtelenebb ételek ... kolbász hurka // Gulács // töltött káposzta és úgy ahogy van az egész magyar konyha....
2011. febr. 27. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!