Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt kirakva és hogy a...

Mi volt kirakva és hogy a hirhatter.com -ra?

Figyelt kérdés
Segítene valaki? Mert tényleg kíváncsi vagyok rá, de asszem még sosem néztem ezt a lapot. Kíváncsi lennék, hogy a lap nyüzsgött a vörös csillagoktól vagy horogkeresztektől és hejj hitlerezéstől vagy csak betettek egy képet valahova és az volt az indok.
2011. febr. 26. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Én sajnálom,hogy megszűnt,fontos dolgok voltak rajta,amiket feltétlen tudnia kellene mindenkinek.
2011. febr. 26. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan leleplezte a mostani rendszer sötét dolgait...
2011. febr. 26. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Molnár F. Árpád az 59%-os válaszoló!
2011. febr. 26. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A 3.válaszoló a sátán és a titokzatos Babiloni szajha ügynökférge!!!
2011. febr. 26. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Molnár F.-ről azt mondják, hogy elmebeteg. Javítson ki valaki ha tévedek.
2011. febr. 26. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Tévedsz! Súlyos elmebeteg. Az internet egyik hatalmas veszélyének élő példáját testesíti meg, nevezetesen, hogy nagyon jó, hogy szabad és bárki bármit írhat...de HÉÉÉ!! BÁRKI BÁRMIT ÍRHAT! Ez nagyon veszélyes
2011. febr. 28. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
volt régebben egy cikke, hogy valami baja, van de az őrültnek a normálisok az őrültek, én nem bántom, elvan az álomvilágában
2011. márc. 2. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!