Mi volt kirakva és hogy a hirhatter.com -ra?
Figyelt kérdés
Segítene valaki? Mert tényleg kíváncsi vagyok rá, de asszem még sosem néztem ezt a lapot. Kíváncsi lennék, hogy a lap nyüzsgött a vörös csillagoktól vagy horogkeresztektől és hejj hitlerezéstől vagy csak betettek egy képet valahova és az volt az indok.2011. febr. 26. 12:30
1/7 anonim válasza:
Én sajnálom,hogy megszűnt,fontos dolgok voltak rajta,amiket feltétlen tudnia kellene mindenkinek.
2/7 anonim válasza:
Konkrétan leleplezte a mostani rendszer sötét dolgait...
3/7 anonim válasza:
Molnár F. Árpád az 59%-os válaszoló!
4/7 anonim válasza:
A 3.válaszoló a sátán és a titokzatos Babiloni szajha ügynökférge!!!
5/7 anonim válasza:
Molnár F.-ről azt mondják, hogy elmebeteg. Javítson ki valaki ha tévedek.
6/7 anonim válasza:
Tévedsz! Súlyos elmebeteg. Az internet egyik hatalmas veszélyének élő példáját testesíti meg, nevezetesen, hogy nagyon jó, hogy szabad és bárki bármit írhat...de HÉÉÉ!! BÁRKI BÁRMIT ÍRHAT! Ez nagyon veszélyes
7/7 anonim válasza:
volt régebben egy cikke, hogy valami baja, van de az őrültnek a normálisok az őrültek, én nem bántom, elvan az álomvilágában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!